AKSEL´S BARNEDÅB

Skrevet af Permalink 0

Både i Mads´s og min familie holder vi rigtig meget af de traditioner der følge med kristendommen, og vi syntes også det er hyggeligt at komme i kirken engang i mellem. Så at vores børn skal døbes og engang konfirmeres falder os helt naturligt. Nu kommer jeg helt klart til at træde nogle over tæerne, men de der non-firmationer, syntes jeg virkelig er noget fis. Kommer Pelle en dag og siger han ikke ønsker at blive konfirmeret er det helt ok med os, det er op til ham selv, men så får han skisme heller ikke en fest eller tilhørende gaver. Jeg kunne heller aldrig finde på at melde mig ud af folkekirken, jeg syntes der er så mange smukke traditioner og begivenheder forbundet med kirken. Både en dåb, en vielse men også det farvel man får ved en begravelse.

Jeg syntes faktisk at der er ved at være ret mange som springer barnedåben over, de siger det er fordi de ikke tror på Gud og derfor ikke vil at deres børn skal døbes. Jeg vil lige skynde mig at sige at folk selvfølgelig selv skal bestemme hvad de gør, og jeg skal ikke være dommer over hvad der er rigtig eller forkert. Vi har valgt ikke at ligge alt for meget i det med Gud som sådan, og ser det istedet som en super hyggelig begivenhed og smukt minde.

Jeg har tænkt en del over det med Gud de sidste par år, da jeg er blevet konfronteret med kirken mere end jeg måske plejer at være på et par år. Til Signes begravelse, venners bryllupper, Aksels barnedåb og vi har også selv skulle tage stilling til om vi vil vies i en kirke næste år, når vi skal holde bryllup. Jeg tror nok desværre ikke rigtig på at der sidder en gammel mand med gråt skæg og stok og kigger ned på os fra himmelen. Men jeg tror på at der er et eller andet, jeg ved bare ikke hvad. Min bedstefar sagde altid “der er mere mellem himmel og jord end man lige går og regner med”, og det er jeg også helt overbevist om at der er, men om det er grønne marsmænd eller liv efter døden ved jeg ikke. Jeg tror også på alle de historier der er i Biblen, jeg tror bare ikke på at Jesus rent faktisk kunne helbrede folk, han var nok mere en af de der folk som kunne manipulere med folks hoveder og dermed få folk til at tror at han havde helbredt dem. Sådan nogle findes der jo også idag, de folk kan jo ikke trylle, de er bare sindsyg gode til at læse folk (der var faktisk en i Go´Morgen Danmark den anden dag, det var ret utroligt), og så er  vi bare meget mere oplyste  idag og der skal mere til før vi tror på den slags. Jesus var måske bare en super sej hippie der rendte rundt og mindhustlede med folk;)

Den 20. februar holdte vi barnedåb for Aksel og den dag gik fuldstændig som vi havde ønsket os. Det var en super hyggelig dag med de aller nærmeste, hvor vi først var i Frederiksberg Kirke og derefter tog vi hjem til os og hyggede med Tapas og lidt vino, og sluttede af med kaf´ & ka´.

 

Elsker dette billede hvor man kan se min mors smukke hænder knappe dåbskjolen. Det er et billede jeg på et eller andet tidspunkt skal have fremkaldt i sort/hvid, og have op at hænge fint i en ramme.

Elsker dette billede hvor man kan se min mors smukke hænder knappe dåbskjolen. Det er et billede jeg på et eller andet tidspunkt skal have fremkaldt i sort/hvid, og have i en ramme.

 

Dåbskjolen er en min mormor hæklede til hendes første barnedåb, og derefter blev også min bror og jeg selv døbt i den, og nu også alle hendes oldebørn.

Dåbskjolen er en min mormor hæklede til hendes første barnebarn, og derefter blev også min bror og jeg selv døbt i den, og nu også alle hendes oldebørn. Det blå bånd er det bånd som sad i Mads´ dåbskjole. Det er så fedt at vores forældre har gemt alle de her ting, og det er klart noget jeg har taget til mig. Jeg gemmer ALT i håb om at mine børn engang kan få glæde af det:)

 

Som fadder valgte vi min kusine Kamilla, min skønne veninde Mille og onkel Anders. De er alle tre nogle som Aksel kommer til at tilbringe mange gode

Som fadder valgte vi min kusine Kamilla, min skønne veninde Mille og onkel Anders. De er alle tre nogle som Aksel kommer til at tilbringe meget tid sammen med i sit liv.

 

Jayyyyy min lille familie, så vild at sidde og ligge på sådan nogle billeder, og man pludselig er mor til to drenge, hihi:)

Jayyyyy min lille familie!!! Så vildt at sidde og kigge på sådan nogle billeder, og man pludselig er mor til to drenge, hihi:)

 

Også et af ynglings billederne. (sorru

Og så et af yndlings billederne. (Sorry Pelle ;D)

 

Vi var kun personer til barnedåben, så vi havde ryddet stuen og stillet ekstra borde og stole op, og så var det pludselig et fint lille festlokale:)

Vi var kun 20 til barnedåben, så vi havde ryddet stuen og stillet ekstra borde og stole op, og så var det pludselig et fint lille festlokale:)

 

Vi havde gjort det så nemt som muligt for os selv, så vi havde bestilt tapas udefra, og min søde veninde Stine tilbød at stå i køkkenet, hvilket var SÅ fedt! Det gjorde at Mads og jeg kunne sidde og hygge sammen med gæsterne under hele "middagen", og ikke skulle stresse rundt. TAK STINE ;D

Vi havde gjort det så nemt som muligt for os selv, så vi havde bestilt tapas udefra, og min søde veninde Stine tilbød at stå i køkkenet, hvilket var SÅ fedt! Det gjorde at Mads og jeg kunne sidde og hygge sammen med gæsterne under hele “middagen”, og ikke skulle stresse rundt. TAK STINE ;D

 

Jeg havde virkelig været snedig og ud

Jeg havde virkelig været snedig og uddelegeret alle opgaverne, så jeg selv skulle lave så lidt som muligt, hihi. Min søde svigerinde Sofie lavede den fineste lille kaninlagkage, og min svigermutti lavede kokostoppe, og resten købte vi os til, mums:D

 

Tulipaner er klart min ynglings blomst, og jeg fik den fineste bukket af Signe´s mor Daga, taaaaaaak :)

Tulipaner er klart min yndlings blomst, og jeg fik den fineste buket af Signe´s mor Daga, taaaaaaak 🙂

 

Bland gæsterne var hende her. Det er min kusine´s (som stod fadder) datter Olivia. Olivia og Pelle er vel egentlig det kan kalder grandkusiner. Min kusine og jeg har en år imellem os, og vi har altid været rigtig tætte og opvokset i samme by. Så at se de to krudtugler have så meget glæde af hinanden er simpelthen på fantastisk.

Blandt gæsterne var hende her. Det er min kusines (som stod fadder) datter Olivia. Olivia og Pelle er vel egentlig det man kalder grandfætre/kusiner. Min kusine og jeg har et år imellem os, og vi har altid været rigtig tætte, opvokset i samme by, gået på samme skole, har de samme venner og spillet håndbold sammen. Så at se de to krudtugler have så meget glæde af hinanden er simpelthen så fantastisk.

 

Her var lige lidt billeder fra en skøn dag i familien Pilgaard Elbrønd. Da der er flere som har spurgt til nogle af de krea-ting jeg lavede til dagen, laver jeg lige et indlæg kun med det. Det skulle gerne komme op om et par dage;)

Her var lige lidt billeder fra en skøn dag i familien Pilgaard Elbrønd.

 

Tjek lige denne søde video ud hvor Aksel The Drummer giver den gazzzz, sammen med onkel Søren;)

 

 

Da der er flere som har spurgt til nogle af de krea-ting jeg lavede til dagen, laver jeg lige et indlæg kun med det. Det skulle gerne komme op om et par dage;)

Nu vil vi smutte i Søhøjlandet feriecenter nær Silkeborg, hvor vi skal være til onsdag. Vi har aldrig prøvet sådan noget før, så vi er ret spændte. Mest er jeg spændt på hvad Mads siger til det. Han kan godt få lidt klaus af at gå i de samme rammer for mange dage af gangen, hehe. Vi skal afsted sammen med nogle skønne venner og deres lille datter, så jeg er overbevist om at det bliver super hyggeligt. Jeg skal ligge i den varme pool sammen med Aksel til vi begge er total opløste, og jaaaaa den er nok fyldt med tis, men jeg er da lige glad, Baaaaaaarrrrrrr ;D

Kan I nu have en skøn søndag

 

 

XX Fifi

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.