ALT DET KREA TIL AKSEL´S BARNEDÅB

Skrevet af Permalink 0

Til Aksel´s barnedåb gik jeg all-in på det kreative. For nu hvor jeg går hjemme på barsel har jeg  mere tid og overskud til at gå og hygge mig med forskellige krea-projekter. Der er flere af mine veninder der har sagt at de ikke fatter at jeg har tiden, nu hvor jeg går hjemme på barsel, hihi. Men jeg syntes på ingen måde at det er besværligt, jeg slapper derimod af når jeg fx. sætter mig og laver en luftballon eller en kaktus ud af balloner (det gjorde jeg til Pelle´s 5 års fødselsdag for børnehaven, hvor temaet var Mexico, du kan se det HER). Jeg elsker at sidde med de her ting, men jeg gør det også kun når jeg har tiden, for hvis man er under tidspress går det hyggelige jo af det. Så hvis man egentlig gerne vil lave de her ekstra (lidt ligegyldige ting) så sørg for at få startet i god tid, og ikke starte ugen før, men måske en måned før, og så tag det frem de aftener når ugerne sover og du ikke selv er for træt.

Til Aksels barnedåb gik jeg først på jagt efter noget inspo på pinterest, hvilket jeg bruger til rigtig meget. Du kan finde mig HER. Hvis I har tjekket min inspo mappe ud til barnedåben kan I også se at jeg altså ikke selv har fundet på det hele, men at jeg har “copy pastet” mig til ret meget, jeg har måske bare tilført lidt ekstra. Jeg fandt mange nuttede ting med luftballoner og kaniner, så det blev ligesom temaet i både indbydelser, bordpynt og kage.

 

Sådan her så vores indbydelser ud. Men en luftballon og en lille kanin i:)

Sådan her så vores indbydelser ud. Med en luftballon og en lille kanin i:)

 

Alt du skal bruge er noget karton, saks, tuscher og en limstift.

Alt du skal bruge er noget karton, saks, tuscher og en limstift.

 

I stedet for at købe min fattig i blomster, valgte jeg istedet at lave lidt spas ud af vaserne. Vaserne havde jeg i forvejen og elastikken

I stedet for at købe mig fattig i blomster, valgte jeg istedet at lave lidt spas ud af vaserne. Vaserne havde jeg i forvejen og elastikkerne købte jeg i Søstrene Grene. For at elastikkerne ikke skal springe af, har jeg sat noget dobbeltklæbrende tape på i bunden og i toppen af vaserne. Vaserne gjorde jeg klar en aften med lidt Netflix og et glas rødvin:)

 

Jeg havde både høje vaser men også brede og lave vaser som denne her.

Jeg havde både høje vaser men også brede og lave vaser som denne her.

 

Nu skrev jeg godt nok lidt tidligere at man altid skal være i god tid med de her ting, men lige med servietterne var jeg på ingen måde i god tid. Jeg sat oppe til over midnat dagen inden dåben og klippede kaninhoveder ud, jeg tvang endda min svigerinde og min bror til at hjælpe, hahaha. Men syntes også de blev helt vild søde:D

Nu skrev jeg godt nok lidt tidligere at man altid skal være i god tid med de her ting, men lige med servietterne var jeg på ingen måde i god tid. Jeg sad oppe til over midnat dagen inden dåben og klippede kaninhoveder ud, jeg tvang endda min svigerinde og min bror til at hjælpe, hahaha. Men syntes nu også de blev helt vild søde:D

 

Jeg lavede også fire af de her luftballoner som hang rundt omkring i stuen. De blev virkelig rigtig fine, meget bedre en jeg havde turde håbe på.

Jeg lavede også fire af de her luftballoner som hang rundt omkring i stuen. De blev virkelig rigtig fine, meget bedre end jeg havde turde håbe på.

 

selve balloner er bare en rispapirslampe som jeg købte meget billigt i Søstrene Grene, så brugte jeg pap til at lave kurvene med, og limede derefter noget reb

Selve ballonen er bare en rispapirslampe som jeg har købt meget billigt i Søstrene Grene, så brugte jeg pap til at lave kurvene med, og limede derefter noget “reb-ligende” garn rundt om.

 

Det her er det eneste billede jeg har af ballonerne  på lidt afstand. De hænger i baggrunden over Aksels legetæppe.

Det her er det eneste billede jeg lige har af ballonerne på lidt afstand. De hænger lige nu over Aksels legetæppe.

 

Min søde og dygtige svigerinde har lavet kagen. Hun syntes selv den mere ligner en kat end en kanin, hihi. Men jeg syntes nu den er blevet super flot:)

Min søde og dygtige svigerinde har lavet kagen. Hun syntes selv den mere ligner en kat end en kanin, hihi. Men jeg syntes nu den er blevet super flot:)

 

Håber ellers I har haft en dejlig påske, heldigvis er der en fridag endnu.

 

XX Fifi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.