Anholt blev skiftet ud med et par flybilletter til Spanien.

Skrevet af Permalink 0

Så er der dømt ferie hos Fifi og Co. Ferien er slet ikke blevet som vi havde planlagt den. Vi havde egentlig regnet med at nyde den danske sommer på nogle af de fantastiske øer vi har i Danmark. Mads og jeg har snakket så mange gange om, at der er så mange smukke steder vi aldrig har set i Danmark. Så derfor ville vi have taget til bl.a Anholt, Samsø og måske en ø mere. Men da dagene så nærmede sig ferien, og vejeudsigten så pænt trist ud, begyndte Mads at kigge lidt på “kør-selv-ferie til Kroatien. Egentlig kunne jeg godt tænke mig at komme til Kroatien, har aldrig været der, men må indrømme at jeg ikke helt kunne overskue den lange tur i vores gamle dyt. En ting er at jeg har været en smule besværet med los-underliv denne gang i graviditeten, der skal ikke særlig meget til før jeg får ondt, så det med at skulle sidde i en bil i så mange timer er måske ikke det bedste. Sidste gang jeg var gravid kunne jeg ALT, så det har været ret svært at acceptere at det bare ikke er det samme denne gang. Men så er der jo også Pelle som er mindst lige så utålmodig som sin mor, så jeg er sikker på at han ville kede sig inden vi havde forladt Valby. Mads kom heldigvis på andre tanker, og Anholt blev istedet skiftet ud med nogle flybilletter til Spanien. Mads eeeeeelsker at sidde og finde spændene feriebyer og hoteller til billige penge. Det gider jeg SLET ikke, hvis jeg skulle stå for det, havde jeg nok ringet til et par rejebureauer og fundet en ferielejlighed hvor man ville være rimelig sikker på sit valg. Men eftersom Mads rigtig gerne vil sidde og bruge timevis på sådan noget, så skal han da endelig også have lov til det:) Mads fandt to hoteller i Spanien nord for Barcelona. Det første sted var en lille hyggelig by ved navn Tossa de Mar hvor vi var i seks dage. Byen var sindsyg hyggelig, og stranden var rigtig fin. Hotellet lå et par hundred meter fra stranden og der var indkøbsmuligheder lige om hjørnet. Selve byen var ikke særlig stor, men hyggelig at gå rundt i. Stedet var heller ikke overfyldt med turister, hvilket vi begge sætter pris på. Hotellet var ret kedelig og alt for stor, og så vendte vores altan ind mod en kedelig gård. Hader når det sker, Fifi vil jo selvfølgelig gerne have seaview;)!!! Men alt i alt var det et super lækkert sted, og bestemt et sted vi gerne besøger igen.

 

Her ser i en af strandene ved Tossa De Mar. Det var en sten strand, men det var faktisk helt ok. Jeg syntes faktisk sand er ret irriterende, det skidt er jo over ALT!! Så det passede mig fint med en stenstrand:) Det var også fint for Pelle, og han løb uden problemer frem og tilbage på stranden.

Her ser I en af strandene ved Tossa De Mar. Det var en stenstrand, men det var faktisk helt ok. Jeg syntes faktisk sand er ret irriterende, det skidt er jo over ALT!! Så det passede mig fint med en stenstrand:) Det var også fint for Pelle, og han løb uden problemer frem og tilbage på stranden.

 

De første tre dage skulle Pelle lige afprøve en masse grænser. Han var total umulig, og kede sig vild meget i selskab med sine forældre. Vi kunne ikke gå forbi en kiosk uden han spurgte, "må jeg få den?", "nej, det må du ikke" og det skete HVER gang vi gik forbi et eller andet han syntes var spændende. Må indrømme at jeg blev pisse frustreret over det, for nu havde vi jo planlagt en ferie, hvor vi rigtig skulle hygge os, med strand og is hver dag, men det var selvfølgelig ikke nok for Hr. Pelle. Det er jo også den sidste ferie vi får sammen, bare os tre. Alt hjemme hos os drejer sig om Pelle, han er det første og eneste barnebarn på begge sider, så I kan god regne ud at det ikke er opmærksomhed han mangler. Så når den lille herre ikke stiller sig tilfreds med ALT det vi gør for han, bringer han virkelig mit pis i kog, og der skal tælles til 100 ret mange gange i løbet af dagen. Men en aften snakkede jeg med min far i telefonen, hvor jeg spurgte om min bror eller jeg nogensinde havde opført os sådan på ferie. Var hans svar "JA". Min far kunne da godt forstå at Pelle kede sig sammen med sine forældre på en strand tre dage i steg. Det fik os til at tænke lidt, og vi besluttede os for at tage en dag væk fra stranden, hvor der blev spillet bowling og flipperspil i en kæmpe spillehal. Der blev endda givet lov til lidt youtube tid i skyggen. Om aftenen fik Pelsen lov til at bestemme restaurant, og det blev selvfølgelig pizza;)

De første tre dage skulle Pelle lige afprøve en masse grænser. Han var total umulig, og kedede sig vildt meget i selskab med sine forældre. Vi kunne ikke gå forbi en kiosk uden han spurgte, “må jeg få den?”, “nej, det må du ikke” og det skete HVER gang vi gik forbi et eller andet han syntes var spændende. Må indrømme at jeg blev pisse frustreret over det, for nu havde vi jo planlagt en ferie, hvor vi rigtig skulle hygge os, med strand og is hver dag, men det var selvfølgelig ikke nok for Hr. Pelle. Det er jo også den sidste ferie vi får sammen, bare os tre. Alt hjemme hos os drejer sig om Pelle, han er det første og eneste barnebarn på begge sider, så I kan god regne ud at det ikke er opmærksomhed han mangler. Så når den lille herre ikke stiller sig tilfreds med ALT det vi gør for han, bringer han virkelig mit pis i kog, og der skal tælles til 100 ret mange gange i løbet af dagen. Men en aften snakkede jeg med min far i telefonen, hvor jeg spurgte om min bror eller jeg nogensinde havde opført os sådan på ferie. Var hans svar “JA”. Min far kunne da godt forstå at Pelle kedede sig sammen med sine forældre på en strand tre dage i streg. Det fik os til at tænke lidt, og vi besluttede os for at tage en dag væk fra stranden, hvor der blev spillet bowling og flipperspil i en kæmpe spillehal. Der blev endda givet lov til lidt youtube tid i skyggen. Om aftenen fik Pelsen lov til at bestemme restaurant, og det blev selvfølgelig pizza;)

 

Mads er ikke god til at ligge ved en strand for mange dage af gangen. Og da mit bækken ikke er til de lange gåture, tog vi på en bådtur en af dagene. Vi sejlede i en lille båd med plads til omkring 20 personer, og bunden var gennemsigtigså man kunne se havbunden og alle de fine fisk. Det var noget både Pelle og MAds syntes var ret fedt:) Båden var af en størrelse, så vi kunne sejle ret langt ind i nogle grotter, hvor børnene så fodrede fiskene med brød. Ja, vi har jo alle set de her grotter en del gange efterhånden, og spørg I mig, ligner de sgu alle sammen hinanden. Men Pelle syntes det var sejt, og det var faktisk det vigtigste.

Da Mads heller ikke er for god til at ligge ved en strand for mange dage af gangen (måske der Pelle har det fra;)). Og da mit bækken ikke er til de lange gåture denne ferie, tog vi på en bådtur en af dagene. Vi sejlede i en lille båd med plads til omkring 20 personer, og bunden var gennemsigtig så man kunne se havbunden og alle de fine fisk. Det var noget både Pelle og Mads syntes var ret fedt:) Båden var af en størrelse, så vi kunne sejle ret langt ind i nogle grotter, hvor børnene så fodrede fiskene med brød. Ja, vi har jo alle set de her grotter en del gange efterhånden, og spørg I mig, ligner de sgu alle sammen hinanden. Men Pelle syntes det var sejt, og det var faktisk det vigtigste.

 

VI blev sejlet til en strand ved nav. Der kom en båd hver time, så vi kunne tage hjem når det passede os. Både Mads og jeg elsker at snorkle, og det her sted var perfekt til det. Så der blev bruge en del tid i vandet denne dag:) Til dem der skulle have lyst, var der også mulighed for at få dykkerundervisning her.

VI blev sejlet til en strand ved navn Cala Giverola. Der kom en båd hver time, så vi kunne tage hjem når det passede os. Både Mads og jeg elsker at snorkle, og det her sted var perfekt til det. Så der blev bruge en del tid i vandet denne dag:) Til dem der skulle have lyst, var der også mulighed for at få dykkerundervisning her.

 

Så har familien leverposteg sgu slået lejer:):):) Da jeg er en pool-pige, blev der shoppet ind til vore strand-base den første dag vi ankom. Der blev købt liggestol til hende den tykke, parasol, og et strandsæt med spand, skovl, si og kande til Pelle. Det stor orange tæppe der hænger på parasollen, købte vi for nogle år siden da vi var på Sardinien. Alle på stranden havde et, og brugte det til at lave mere skygge. Hvilket jeg jo syntes er genial! Så har du en parasol et tæppe og nogle tøjklemmer, har du dit eget lille strandhule;)   Ved god at man kan købe en lille fint slå ud telt som sikkert er mere praktisk og fylder mindre, men vi er godt tilfredse med det her;)

Så har familien leverposteg sgu slået lejr:):):)
Da jeg er en pool-pige, blev der shoppet ind til vore strand-base den første dag vi ankom. Der blev købt liggestol til hende den tykke, parasol, og et Barcelona (selvfølgelig) strandsæt med spand, skovl, si og kande til Pelle. Det stor orange tæppe der hænger på parasollen, købte vi for nogle år siden da vi var på Sardinien. Alle på stranden havde et, og brugte det til at lave mere skygge. Hvilket jeg jo syntes er genial! Så har du en parasol et tæppe og nogle tøjklemmer, har du din eget lille strandhule;)
Ved god at man kan købe et lille fint slå-ud telt som sikkert er mere praktisk og fylder mindre, men vi er godt tilfredse med det her;)

 

Skygge-hygge til hende den tykke:)

Skygge-hygge til hende den tykke:)

 

IMG_0934

Både Mads og jeg er glad for mad, ja det er Pelle egentlig også. Heldigvis er Pelle ikke kræsen og kan holde sig forholdsvis i ro på en restaurant, så der er blevet spist temmelig meget på restaurant på denne ferie. Mads gør meget ud af at finde lækre steder, og har som regel et par besøgsværdige restauranter i ærmet hjemmefra. Et at de steder vi besøgte var restaurant Capri, som også er nævnt i Michelin guiden. Super lækkert sted, børnevenligt og ret billigt.

 

11759419_10152904389331971_1320651195_n

Pelle og mor-selfi:)

 

Aftensmad på stranden, det er altså hyggeligt:)

Aftensmad på stranden, det er altså hyggeligt:)

 

TO BE CONTINUED……… 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.