Familiehygge i det jyske, Signes have og loppefund.

Skrevet af Permalink 0

I weekenden var vi taget til Salling for at hygge med familien, om søndagen skulle vi til konfirmation hos Mads’ fætter. Vi kom til at snakke om at den næste konfirmation der ville komme i familien er Pelle´s, det er vildt nok at tænke på. Men heldigvis er der laaaaaaaang til det at det skal ske:) Men puha tiden flyver godt nok bare afsted. Her i april er det faktisk tre år siden at vi flyttede til Købehavn, tre år!!! Jeg syntes jo lige vi er flyttet, og føler mig stadig ny i byen, men det kan jeg hvis ikke blive ved med at sige, hehe:)

Vejret lørdag var skønt, så der blev brugt mange timer udenfor med fodbold, og den første frokost på terrassen blev nydt.

Der blev også hygget udenfor på terrassen i det gode vejr:)

Pelle syntes at solen var lige stærk nok, og stjal mine solbriller, hehe.

 

Hver gang jeg er hjemme er jeg lige oppe på kirkegården for at give Signe et visit. Hun har fået den fineste gravplads, der er ligesom en lille hyggelig have. Der er fine blomster, små buske og en flot lille bænk man kan sidde på, og så har hun sejeste og flotteste gravsten jeg har set. Det er stadig utrolig hårdt at komme derop, men samtidig ville det være helt utænkeligt ikke at komme forbi. Det lyder måske lidt plat, men jeg plejer faktisk også lige at fortælle lidt om, hvad der er sket siden sidst, og hvis jeg har noget sladder som ikke må komme videre, så kan jeg jo altid fortælle det her, det kommer jo ihvertfald ikke videre, det er sikkert, hehe. Jeg har skrevet det før, men shit hvor jeg savner hende. Det er så vildt at tænke på at jeg aldrig kommer til at se hende igen eller tale med hende igen. At hun ikke er der hver gang der sker noget nyt i mit liv, og ikke er der til at dele store og små begivenheder, som et evt bryllup, næste gang jeg bliver gravid eller når Pelle skal starte i skole. Det er stadig ikke til at forstå og så svært at acceptere. Mon der kommer et tidspunkt hvor savnet ikke er så stort og måske bliver lettere at leve med……. hmmm, jeg tror det faktisk ikke.

 

Signes fine have.

Signes fine have.

 

 

Denne gang blev det til lidt tulipaner til haven. Signe elskede tulipaner.

Denne gang blev det til lidt tulipaner til haven. Signe elskede tulipaner.

Når jeg er hjemme (ja jeg siger stadig “hjemme”, når jeg er i Roslev) smutter jeg også tit forbi det mest fantastiske loppemarked, som hedder Tingfinderiet, der ligger nær Spøttrup. Du finder ALT her! Der er ca. fem kæmpe lader med loppefund, og alt har en god kvalitet. Alle tingene er nøje udvalgte, og jeg har aldrig været der uden at købe noget med hjem. Det skal siges at du ikke skal tage afsted hvis du regner med at lave et kup, for det gør du ikke. Mange i lokalsamfundet syntes at priserne er ret høje, men det syns jeg faktisk ikke. Jeg syntes at priserne er ret fair, men jeg bor jo også i København, hvor genbrug er super in for tiden, og folk giver gerne ret mange penge for den helt rigtige kommode eller stol, der kan give kant til indretningen. Hvis du er en der elsker at gå på loppemarkeder og tage rundt til dødsboer og tit kommer afsted, og har tiden og lysten til at sætte i stand og male, så vil du bestemt kunne finde nogle af tingene billigere andre steder. Men er du blot vild med genbrug og leder efter et eller andet bestemt som du ikke selv har tiden til at lede efter, male eller reparere, så er Tingfinderiet perfekt. Så hvis I kommer på disse kanter, bliver I nødt til at kigge forbi, jeg lover at I ikke bliver skuffet;) Indtil da kan du gå på facebook og følge med HER.

Denne gang var ikke en undtagelse og jeg kom selvfølgelig hjem med lidt godter til lejligheden.

 

Tingfinderiet, Buksager 9, 7860 Spøttrup.

Tingfinderiet, Buksager 9, 7860 Spøttrup.

 

Denne fine skammel kom med mig hjem. Jeg tænker at den skal bruges på Pelles værelse.

Denne fine skammel kom med mig hjem. Jeg tænker at den skal bruges på Pelles værelse.

 

Dette fine franske skab købte jeg også. Den passer perfekt til vores badeværelse.

Dette fine lille franske skab købte jeg også. Den passer perfekt til vores badeværelse.

 

Dette bord kom desværre ikke med hjem. Jeg ville ellers elske at have det stående som sofabord. Men jeg er helt vild med det!!!

Dette bord kom desværre ikke med hjem. Jeg ville ellers elske at have det stående som sofabord. Men jeg er helt vild med det!!!

 

Denne kommode var jeg også ret vild med. Perfekt til soveværelset.

Denne kommode var jeg også ret vild med. Perfekt til soveværelset.

 

Denne kurv har jeg faktisk fortrudt at jeg ikke købte med hjem. Den ville være så fin på det nye kontor til bla at have gavepapir stående i.

Denne kurv har jeg faktisk fortrudt at jeg ikke købte med hjem. Den ville være så fin på det nye kontor til bla at have gavepapir stående i.

 

Ville også elske at have denne fine vogn stående på Pelles værelse, til opbevaring af legetøj. Meeen man kan jo desværre ikke købe alt man falder for, snøft;)

Ville også elske at have denne fine vogn stående på Pelles værelse, til opbevaring af legetøj.                                                                                                Meeen man kan jo desværre ikke købe alt man falder for, snøft;)

 

 

3 Comments
 • Søren Carlsen
  april 15, 2015

  god blog, du er god…knus

  • vivi
   april 15, 2015

   taaaak:)

 • Daga
  april 17, 2015

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.