PELLE´S VÆRELSE

Skrevet af Permalink 0

Lige siden vi fik renoveret vores lejlighed, har jeg prøvet at få indrettet et hyggeligt værelse til Pelle. Som jeg tidligere har skrevet, så er jeg stoppet med at gå i IKEA og købe hvad vi mangler, for så alligevel at smide det ud når jeg så finder det jeg egentlig helst vil have. Ikke ...

FIFI´S FAVORITTER

Skrevet af Permalink 1

  https://www.youtube.com/watch?v=sL0bI4MFKOE#action=share A-Derma exomega D.E.F.I creme til ansigt og krop. A-Derma RHEACALM eye-creme A-Derma RHEACALM light-creme (ansigtscreme) BIO-EFFECT daytime - creme. BIO-EFFECT EGF Eye Serum. SMUK Vitamin Booster Serum. SMUK Body Butter. SMUK Cooling Lip Balm. SMUK Hand Cream. BIODERMA makeup-fjerner. TROMBORG Stimulating Face Oil. TROMBORG Lip Balm. TROMBORG Lip Cure. Pudderdåserne Ansigts-Olie. Ziaja Marine Algae Smoothing Enzyme Peeling. YOUNGBLOOD Mineral Body Tint. Den findes kun i en farve, men det passer til de fleste hudtyper. Hvis du syntes den er for mørk, kan du blande den sammen med en anden ...

ALT DET KREA TIL AKSEL´S BARNEDÅB

Skrevet af Permalink 0

Til Aksel´s barnedåb gik jeg all-in på det kreative. For nu hvor jeg går hjemme på barsel har jeg  mere tid og overskud til at gå og hygge mig med forskellige krea-projekter. Der er flere af mine veninder der har sagt at de ikke fatter at jeg har tiden, nu hvor jeg går hjemme på ...

AKSEL´S BARNEDÅB

Skrevet af Permalink 0

Både i Mads´s og min familie holder vi rigtig meget af de traditioner der følge med kristendommen, og vi syntes også det er hyggeligt at komme i kirken engang i mellem. Så at vores børn skal døbes og engang konfirmeres falder os helt naturligt. Nu kommer jeg helt klart til at træde nogle over tæerne, ...

EN ULYKKE KOMMER SJÆLDENT ALENE…..

Skrevet af Permalink 0

Et gammelt ordsprog siger at : " en ulykke kommer sjældent alene ". Ordsproget passer ihvertfald ret godt på de sidste tre måneder her i familien. I går aftes forsøgte jeg mig for første gang med video blogging, hvor jeg fortæller lidt om de sidste tre måneder, og hvorfor jeg har været ikke-eksisterende her på ...