Bryllup i det vestjyske sidste weekend.

Skrevet af Permalink 2

Sidste weekend var jeg til bryllup hos nogle rigtig gode venner i Ringkøbing. Jeg eeeeeeelsker bryllupsfester, der er ikke noget bedre end at se to menneske være så vilde med hinanden, det er skønt, og skide romantisk:)

Det var min veninde Anne Sofie og kæresten Lasse der skulle giftes. Mads var selvfølelig inviteret til bryllupet, men kom ikke med, da han havde planlagt en fodboldtur med gutterne, så jeg måtte tage til brylluppet alene. Jeg tog til Ringkøbing fredag lige efter job i København.Så da jeg ankom til Ringkøbing 4 timer senere, var jeg ret smadret. Det var super hyggeligt at tilbringe nogle timer sammen, dagen inden brylluppet. Lasse var sendt ud af huset, så det var AS, vores fælles veninde Pia og AS og Lasses børn Silje og Frederik der var hjemme. Pia og jeg kom ret sent i seng, da vi liiiiiiiiige skulle have styr på noget underholdning også. Vi bor ret langt fra hinanden, så vi havde ikke haft mulighed for at mødes inden brylluppet. Det er så typisk os, at få styr på sådan noget i sidste øjeblik. Det med underholdning og taler til fester, er sindsyg svært syntes jeg. Jeg er ikke vildt godt til at stå og snakke foran en masse mennesker, så jeg har det bedst med at have lavet en film eller have nogle billeder til at rulle på en skærm, som jeg så kan snakke ud fra. Det med billederne, blev valgt denne gang:)

Jeg skulle selvfølgelig gøre AS klar om morgenen, så der blev dullet med neglelak, makeup og hår hele formiddagen. Da bruden var klar, kørte vi sammen til kirken, og vi kom i sidste øjeblik, så Pia og jeg løb ind i kirken, inden AS skulle gøre entre med sin far.  Jeg elsker når bruden træder ind i kirken med sin far. Det er så stort at se hvor stolt fædrene altid er, og denne gang var ingen undtagelse. Men det bliver nok heller ikke meget større som far, end at følge sin datter op af kirkegulvet.

Festen blev holdt i de hyggeligste lokaler, som tidligere havde været et pakkehus. Der var højt til loftet, og rå, fritlæggende træbjælker. Da AS’ far er fiskegrossist var menuen fyldt med lækkert fisk, hvilket falder rigtig godt i min smag, da jeg ææææælsker fisk. Der blev holdt mange flotte taler og jeg tuede til dem alle, men den bedste var altså gommens tale, det er faktisk den bedste tale jeg har hørt til en brud. Den var virkelig god, ærlig, kærlig og fyldt med humor. Det må være så vildt at opleve, at der er en som har brugt tid og tanker på at lave så flot en tale til en. Og man kunne mærke at han mente hvert et ord.

 

Der skal konsentration til, når der skal sættes slør i;)

Der skal koncentration til, når der skal sættes slør i;) AS ville gerne have en løs og lidt tilfældig opsætning, og det passede perfekt til  sløret som blev sat i under den løse knold.

 

 

As fik en naturlig smuk makeup, men flot hud og øjnene rammet ind i bløde brune nuancer. Der er også kommet lidt ekstra vipper på, for at give lidt volumen til øjnene. Læberne fik en sart rosa farve.

AS fik en naturlig smuk makeup, med flot hud og øjnene rammet ind i bløde brune nuancer. Der er også kommet lidt ekstra vipper på, for at give lidt volumen til øjnene. Læberne fik en sart rosa farve,og kinderne fik også lidt farve.

 

Her kommer så hele familien Johnsen Frich efter vielsen.

Her kommer hele familien Johnsen Frich efter vielsen.

 

Lidt stemnings billeder fra kirken og de skønne lokaler i pakkehuset.

Lidt stemningsbilleder fra kirken og de skønne lokaler i pakhuset.

 

Jeg var så heldig at komme til at sidde ved siden af bruden, måske hun havde ondt af jeg jeg kom alene;)

Jeg var så heldig at komme til at sidde ved siden af bruden, måske hun havde ondt af at jeg kom alene;)

 

Den fineste buket, som passede perfekt til de farve som resten af brylluppet var holdt i.

Den fineste buket, som passede perfekt til de farve, som resten af brylluppet var holdt i.

 

Her kan I se den lækre menu for aftenen. LOOOOOOOVE FISH:) Muuuuums:)

Her kan I se den lækre menu for aftenen. LOOOOOOOVE FISH:) Muuuuums:)

 

Jeg havde klippet og klistret lidt, og fået lavet dette billede til AS som afslutning på vores underholdning. Pia og jeg syntes at teksten beskriver vores venskab til fulde.

Jeg havde klippet og klistret lidt, og lavet dette billede til AS som afslutning på vores underholdning. Pia og jeg syntes at teksten beskriver vores venskab til fulde.

 

Lige en lille sjov info her til sidst, som overhovedet ikke har noget at gøre med bryllupper. Men vi taler meget om hvor stor Pelle bliver, og dør seriøs over de ting han siger og gør, jeg siger jer at den dreng er ikke uden humor. Her den anden dag kom Mads og Pelle ind i stuen efter et fælles toiletbesøg. Pelle havde forslået Mads at de skulle tisse over kryds, for det gjorde ham og Louis altså nede i børnehavne, jeg dør!!!!! Så Mads og Pelle står nu og tisser på kryds på badeværelset. OMG, jeg havde jo helt glemt at drenge gør de her ondsvage ting med hinanden….. hahaha.

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.