By Malene Birger, vaccine, voksbehandling og TIS!!!

Skrevet af Permalink 1

Okay…… den her dag har altså været lidt af en gang blandet bolsjer!!

Først startede jeg dagen til lagersalgs helvede hos By Malene Birgen i Carlsberg byen. Jeg lover mig selv hver gang, at det er sidste gang, jeg tager afsted til lagersalg. Folk er jo helt vilde, de LØBER jo ind når dørene åbner, SERIØS!!! Jeg var faktisk ved, at lægge skumle planer med tre piger der stod bag mig i køen. Vores plan var, at to skulle lægge screeninger, mens de to andre så skulle løb rundt, og snuppe alt de kunne finde i grå, beige, glimmer og sort. Mens vi jokede med det, tog andre det mere alvorligt. Det var fuldstændig som en håndboldkamp, der blev lagt screeninger og man fik albuer i siden, hehe, det er fandme lidt sjovt altså.  Jeg kom dog hjem med et par rigtig gode ting, bla en rigtig fin, sart rosa, lang frakke, som er perfekt her til foråret. Der kom også et par baggy uld bukser med hjem, har på fornemmelsen, at jeg kommer til at leve i dem.

IMG_7395Laaaaaang kø udenfor

IMG_7397Der er altså mange gale kvinder samlet på et sted her;)

IMG_7403lidt godter til Fifi:):)

Efter lagersalg skulle jeg skynde mig videre til lægen, hvor Mads og Pelle var. Pelle skulle til 4 års tjek og have sin 4 års vaccine. Jeg kom først lige som Pelle havde fået stikket og var ved at få plaster på. Tænk at jeg kom for sent, pga et skide lagersalg. Fandme ikke mother of the year værdig Fifi Pilgaard! MEN Mads var der jo, og det var gået rigtig godt. For lige at vende tilbage til det er “Mother of the year” noget, så havde jeg bestilt tid hos Naturlig Smuk til en gang voksbehandling af benene. Tænkte at jeg kunne have Pelle med, han virkede altså helt fin efter besøg hos lægen.

Naturlig Smuk er en hyggelig skønhedssalon på Frederiksberg Alle, og det er anden gang jeg er hos hende. Begge gange har været til voksbehandling. Jeg har prøvet ALT indenfor voks, sugaring, strips, og gjort det selv. Den voks Heidi bruger hedder “perlevoks”, og det er det bedste jeg har prøvet indtil videre, min hud bliver ikke så irriteret efter behandlingen, det tager ikke lang tid, og så kan man få det gjort efter kun tre ugen igen. Hvilket er super fedt om sommeren, for ulempen ved, at få vokset ben er jo at de skal været ret lange, før man kan vokse dem igen, men med det her, skal der altså kun gå tre ugen, nice! Jeg har idag bestilt en tid til en ansigtsbehandling, min hud er vild tør for tiden, og har ikke kunne få det væk selv, så tænker der må en professionel til;) I kan se de behandlinger der tilbydes hos Heidi  her.

Jeg har prøvet ret mange forskellige skønhedssaloner her i København, men har ikke fundet et sted hvor jeg følte mig “hjemme”, men det tror jeg, at jeg har nu. For mig er det vigtigt at der er en hyggelig atmosfære, at der er god service og at arbejdet er i orden. Det må man sige det er her. Idag var der ihvertfald tale om rigtig god service, og et hjerte på rette sted. Jeg havde som sagt taget Pelle med (hvilket jeg aldrig gør igen, stakkels dreng), han sad i hjørnet, af det hyggelige lokale med marmor loft, og hyggede sig med sin Ipad. Jeg fik smækket 62 kg kød på briksen og klar til at få vokset benene. Snakken går godt mellem Heidi og jeg, så holder ikke lige så meget øje med Pelle. Pludselig får jeg øje på ham, et eller andet var helt galt. Han var helt hvid i hovedet og lignede en der var ved at bryde sammen i gråd. Jeg spørger ham om han er okay, og det var han ikke. Han havde tisset i bukserne!!! Vi snakker ikke bare lige lidt tis, alt var gennemblødt af tis, underbukser, bukser, undertrøje, trøje, strømper….. ALT!!! og så begyndte han at græde, lille pus. Han har ellers helt styr på det der med at sige til, og det er ikke sket i hundrede år. Men selvfølglig sker det i en flot (og sikkert dyr) uldstol i en skønhedssalon!!! Det er så meget karma det der, Fifi Dong!! Jeg kan ikke finde nogle forklaring på hvorfor det skete, har googlet løs på nettet, for at se om det kan have noget med vaccinen at gøre, men kunne ikke findet noget.

Som I måske kan forestille jer, var det altså lidt akavet, jeg var sgu da ked af det der var  skete med uld stolen, men samtiden var det jo også vildt synd for Pelle, han var jo SÅ flov og ked af det. Jeg løb forvirret rundt i trusser, med et ben fri for hår og det andet godt og grundigt groet til, shit der var kaos! Heidi var simpelthen så sød og rolig, og fik både mig og Pelle til at slappe af. Hun fandt et par trusser i baglokalet og bandt en elastik i siden, så de ikke faldt ned om anklerne på ham, og en våd klud så han kunne blive vasket. Derefter fandt hun nogle lange brune “salon hygge strømper” som han kunne få på, mens jeg fik det sidste ben gjort hårfri. Jeg ringede efter Mads, for at høre om han kunne komme med noget rent tøj, men han havde et møde, så det kunne han ikke. Vi fik derfor lov til at låne trusser og strømper med hjem. Så vi måtte hoppe på cyklen og skynde os hjem:)

 

IMG_7420Min søde Pelle midt i alt kaos hos Naturlig Smuk.

IMG_7429Hø hø :):):)

 

Pelle ligge lige nu og sover på sofaen, hvilket jeg tror er tiltrængt. Nu vil jeg smutte ned til Pelsen og give ham nogle elskelige krammere og kærlige kys.

Kan I have en dejlig aften.

XX Fifi

9 Comments
 • Volle
  marts 18, 2015

  Haha hvor er det sjovt!! Stakkels Pelle

 • Mette Rhod
  marts 18, 2015

  Haha sidder sgu og hopper af grin

  • Kristina borregaard krogh
   marts 18, 2015

   Du skriver så godt Vivi pigen kan se det hele for mig he he 😛

 • Daga
  marts 18, 2015

  Ej, bette mand

 • Daga
  marts 18, 2015

  Godt bettemanden har en super MOR❤️

 • Tine Skaaning
  marts 18, 2015

  Haha vivi. Kæft det er grineren

 • Vibs/️Dobbeltlykke
  marts 18, 2015

  For helvede Vivsen altså…;-)

 • Jytte
  marts 19, 2015

  Ej hvor synd for Pelle men hvor kan du altså beskrive situationen 🙂 jeg griner også højt så Poul undre sig over hvad der sker :-).

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.