Det skete bare ikke for mig, det der!!!!

Skrevet af Permalink 1

…… joooooo det gjorde det så!!!!

Jeg har i længere tid gået til yoga. Egentlig er jeg jo nok ikke den typiske “yoga pige”. Jeg er gammel bold pige, og stiv som et bræt. Jeg står altid som den eneste på holdet, som kun liiiiiiiige kan nå mine knæ med hænderne, mens de andre nemt kan nå gulvet med fu….. FLAD hånd, OG helt strakte ben. Men jeg syntes der er et eller andet skønt ved yoga, det får ihvertfald kroppen (åbenbart lidt for meget) og tankerne til at slappe af en times tid.
Jeg træner i Fitness DK på Frederiksberg Alle, hvilket er det bedste center jeg har gået i. Det er fyldt med ældre søde mennesker, som mødes til noget senior spinning og yoga. Der er ingen smarte fyrre der står og flekser i spejlene og ingen piger men ekstra fyldige læber og små toppe. Så jeg kan komme morgen grim, og folk hilser på hinanden, det er skønt!!

Det hold jeg plejer at træne med, er største delen en flok søde ældre damer, og så nogle få omkring min egen alder. Hvis det er muligt går jeg gerne i fitness to til tre gange om ugen, når min kalender ellers tillader det. Jeg har simpelthen bare ikke kunne komme afsted i over en måned nu, ikke efter “ prutte episoden”!!!
Jeg gjorde nemlig det der bare IKKE må ske i en yoga time!!

Det var mandag morgen, de skønne damer og jeg sad klar på måtterne til en yoga time, og ind af døren lige inden timen startede, kom to unge (faktisk ret flotte) fyrre ind som gerne ville være med. Jeg tager altid plads længst væk i lokalet, jeg er trods alt stadig den dårligste, så ingen grund til at jeg tumler rundt oppe foran. Drengene tager plads ved siden af mig bagerst i lokalet. Vi kommer godt igang med timen, og det kører sgu egentlig meget godt for mig i denne time, og tænker over at det faktisk bliver nemmere og nemmere med de dersens øvelser, Fifi er i fremgang! Da vi så kommer til den stilling der hedder “ploven” går det galt!

Jeg vil her beskrive stillingen “Ploven” også kaldt “Halasana”; “ Den massere de indre organer og stimulerer fordøjelsen og afhjælper forstoppelse. Stimulerer blodtilførelsen til væv og indre organer.
Fremgangsmåde: Gå direkte fra skulderstand. På en udånding sænker du fødderne ned bag hovedet, hold benene så strakte som muligt.”

ayuryoga-ploven-500

I kan god se, at der altså ikke skal meget luft til her, før at det siver!!

 

 

Det der så sker da jeg svinger benene bagud, er at jeg slår verdens STØRSTE prut. Ikke bare en lille fin prut, men en stor laaaaaaaaang prut. ALLE kunne hører det (måske også dem inde ved siden af til spinning). Heldigvis var det ikke en stinker, eller havde det nu bare været en væmmelig ægge siver, kunne ingen jo vide det var mig!! Jeg kunne lave tricket med at, lave citron mund og vifte efter nyt luft, et par sekunder efter den første havde rynket på næsen og sige “ ej puhh ha da, nu er den også kommet herned”. Med ingen i lokalet var i tvivl om at det var min prut. Alle vendte sig om mod mig, og vidste ikke helt om de skulle grine eller hvad de skulle. De to drenge ved siden af var ved at dø af grin, men prøver at beherske sig. Hvorfor skulle de drenge også lige være der denne dag. De ældre damer og jeg ville jo hurtig kunne blive enige om, at det skidt jo skal ud (det sagde min mormor altid), og at det ikke er sundt at holde på alt det luft. Tror dog min underviser følte pinligheden, og ville hjælpe. Så hun begyndte at snakke om min prut. Om at det jo er helt naturligt at det sker, og at det bare betyder at jeg slapper rigtig godt af i alle dele af kroppen og tillader mig selv at give slip. Shhhhhh……!!! Ikke snakke om min prut dame! Jeg havde seriøs lyst til at smide en af de 5 kg’s vægte lige i face af hende, så hun kunne holde op med at snakke mere om min prut. Men hun blev sgu ved. Jeg prøvede af finde en udvej fra lokalet, måske jeg hurtig som en ninja ville kunne forlade lokalet, men det var jo lidt svært når jeg altid vælger at LIGGE HELT BAGERST I LOKALET!!!!! Så jeg afsluttede timen (som føltes som verdens længste time, EVER!!) og har ikke været i centeret siden. I mandags var jeg så til min første time siden “prutte episoden”, heldigvis uden prut. Det er skønt at være igang igen, men det er slut med at lave den der “plov”, det kommer ikke til at ske igen;) ALDRIG!!!!!!

1 Comment
  • Vibeke/Dobbeltlykke
    maj 8, 2015

    That’s my girl;-) Jeg læste dette indlæg da jet sad på arbejde (ikke sige det til min chef;-)), og jeg kom simpelthen sådan til at grine – altså på den der helt ustyrlige måde, hvor man ikke kan stoppe sig selv igen…Jeg ville have givet min højre arm for at have overværet den yoga-time, men jeg kan godt forstå hvis du havde lidt røde ører – men så typisk dig altså;-)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.