DOBBEL TOPSY TAIL OPSÆTNING.

Skrevet af Permalink 0

Tilbage i august var jeg til ghd Platinum release, hvor jeg var med som gæst (se HER). Der var selvfølgelig mange fine krølteknikker og opsætninger, men jeg var især vild med en af deres opsætninger, som blev lavet af Katja Edvardsen. Katja er lige som jeg selv underviser på ghd´s artteam. Det er en opsætning som jeg selv har lyst til at have til en fest eller måske en date-aften med min mand, og så er den ret så enkel at lave. Jeg ville personling nok lave frisuren lidt mere rodet og ikke så “pæn”, men det er jo op til jer selv, hvor meget krøl I lavet i håret inden. Katja arbejder i salon Ofia på Frederiksberg, og der var jeg forbi for et par uger siden, hvor vi lavede en lille video, se med her……

 

 

Her er opsætningen som den så ud til Platinum release. Så fiiiiiin altså :)

Her er opsætningen som den så ud til Platinum release. Så fiiiiiin altså 🙂

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.