Formiddags besøg hos Saseline og lille Dexter, samt lidt fremtidssnak, WUHUW:)

Skrevet af Permalink 3

Jeg er lige kommet hjem fra et hyggeligt besøg hos Saseline Sørensen. Hun er lige blevet mor for anden gang, nu til lille Dexter. Han var SÅ sød og dejlig. Ikke nok med at han var lækker, så har han også været så heldig, at arve sin mors nutella farve, nice;) Jeg havde selvfølgelig en lille gave med til Dexter, jeg elsker seriøs, at købe baby tøj, der er så meget sødt derude. Jeg købte gaven i min yndlings butik her på Frederiksberg, som ligger i en kælder på Frederiksberg Alle. Butikken hedder Aniel. Alt tøjet i butikken er økologisk og farverne bliver holdt i cremede nuancer. Jeg er SLET ikke til tøj med alt for meget print og farver, det giver mig både hovedepine og tics;). Så det er jo perfekt, at have denne butik liggende lige rundt om hjørnet. Desværre kan jeg ikke finde noget til Pelle længere, han er blevet for stor. Men så er det jo godt, at der er så mange i min omgangskreds, der får babyer lige nu, så jeg stadig kan besøge butikken engang imellem:)

IMG_7336På det hvide tæppe i kan se til højre, plejer der, at ligge en lille sød hund. Dog ikke så sød, at man kan snakke med den. Ejeren af butikken sige altid, at den (hunden) ikke er så glad for børn, hvilket jo egentlig er lidt spøjst nu hvor det er en børnetøjsbutik hun har, hehe. Men sødt ser det ihvertfald ud, når den ligger der.  

Til jer der ikke lige kommer til Frederiksberg i tide og utide, så findes der også en webshop. Dog er der ikke så stort en udvalg derinde, men noget er der da. Så er du til øko, strik, bløde materialer og cremede farver uden print, syn’s jeg du skulle tage et smut forbi www.aniel.dk

IMG_7340Selv indpakningen er lækker:)

Jeg mødte Saseline for halvandet år siden, da jeg blev spurgt af fotograf henrikadamsen.com , om jeg ville være med til et shoot hjemme hos hende. Det ville jeg selvfølgelig godt. Jeg var spændt på at møde hende, for det er ingen hemmlighed, at jeg var S.O.A.P fan da jeg var yngre, lige som alle andre 83’er tøser. Jeg har slet ikke tal på, hvor mange gange jeg har sunget med på “S.O.A.P is in the Air”,  “This Is How We Party” eller min favorite song of all time “let love be love”, den er jo så god!! Jeg har mødt rigtig mange kendte mennesker gennem mit job, og plejer egentlig ikke at tænke videre over det. Men jeg var lidt spændt på at møde Saseline. Hun var præcis som jeg havde troet, hun var super sød, sjov, imødekommende og kærlig. Smuk var hun også, og hendes hud er jo helt vild lækker, hendes hud har den mørke glød vi alle drømmer om! Vil beskrive hende, som en man gerne vil hænge ud med en fredag aften, over et par gode flasker rødvin, og hvor man  kunne snakke om alt mellem himmel og jord. En rigtig down to earth kind of gal.

Vi har så snakket sammen nogle gange efter, og har som sagt været ude hos hende idag for at se lille Dexter, men også for at snakke lidt om et samarbejde mellem hendes website wuhuw.dk og mig. Jeg er blevet spurgt, om jeg har lyst til at bidrage, med nogle indlæg og nogle videoer til hende nye website. Det har jeg sagt ja til, og jeg glæder mig helt vild, til at komme igang. Jeg har lavet den første video til dem, som jeg regner med, at der komme op om et par uger. Hvis I ikke kender wuhuw.dk, så er det bestemt et klik værd. Jeg er ret vild med den, og tror på, at det kan blive en kæmpe succes. Det er til kvinder i alle aldre, du finder trænings videoer, mad opskrifter, mode, snak om børn og meget meget mere. Men det skal I nok høre meget mere om senere.

Kan I have en fantastisk aften.

XX Fifi

…. og så kan vi jo lige høre denne en gang til;)

http://www.jukebox.fr/s-o-a-p-juice-christina-rem/clip,let-love-be-love,qsmlz3.html

1 Comment
  • Daga
    marts 17, 2015

    Sådan

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.