Franske A-DERMA, fantastiske produkter til børn og voksne.

Skrevet af Permalink 0

Jeg har været så heldig at få lov at prøve nogle produkter fra A-DERMA. Jeg er i forvejen stor fan af A-DERMA, men må indrømme at jeg altså ikke har fået prøvet alle deres produkter endnu, så det er bare super fedt at jeg får muligheden for at testet endnu flere af dem af. Disse produkter passer bla. super godt til puslebordet, og vil også være gode at have med i pusletasken når jeg er på farten (når han altså engang har tænkt sig at komme ude til os andre, hmpfff).

A-DERMA er et fransk mærke, og du finder deres produkter på et hvert apotek i Frankrig. Alle A-Derma´s produkter er lavet med et minimalt antal ingredienser. A-Derma produkterne har ingen æteriske olier, ingen farvestoffer, ingen alkohol og ingen parabener, I LIKE A LOT!! På deres hjemmeside a-derma kan du læse om alle deres produkter og hjemmesiden er faktisk også et fantastisk sted at søge information om forskellige hudproblemer hos både børn og voksne.

 

 

 

a-derma-exomega-defi-creme_214925

Exomega D.IF.I creme er et kendt og meget brugt produkt her i familien. Jeg begyndte faktisk at bruge den da vi fik Peller for fem år siden. Han havde fra starten en lidt sart hud og var ret nem til at få noget eksem ligende udslet, men med denne creme kunne vi altså holde det nede, og bruger den til både ansigt og krop. Vi bruger den især meget her i efteråret og vinteren, hvor huden er lidt mere udsat pga. kulden. Den er lavet til tør og irriteret hud.

Den findes også i 50 ml, som er perfekt til at have med i pusletasken.

Du kan læse mere om produktet og pris HER.

 

a-derma-primalba_213617

Primalba Creme er en beroligende, plejende og irritationsdæmpende creme som er god ved bleskift. Cremen mindsker og forebygger rød numse. Igen indeholder produktet ikke parfume og parabener, alkohol, essentielle olier eller farve, NICEEEE:)

Du kan læse mere om produktet og pris HER.

 

 

a-derma-dermalibour-creme_215213

A-Derma Dermalibour+ Reparationscreme, er en allround creme. En creme der reparerer skadet hud og forebygger infektion. Den er ideel til daglige hudproblemer som f.eks sår, irritation om munden, revner på tørre vinter hænder, og røde babynumser. Cremen vil være perfekt at have med i pusletasken.

Du kan læse mere om produktet og pris HER.

 

 

a-derma-cytelium_212897

Jeg vil lige smide en sidste anbefaling afsted på et produkt i A-Derma serien, og det er deres Cytelium spray. Vi brugte den til Pelle da han havde skoldkobber, og den var fantastisk! Det er en spray der reducerer irritation og kløe samtidig med at den beskytter og blødgør huden. Som sagt perfekt ved fx skoldkopper eller fugtige hudfolder og let væskende hud. Det at den er på spray er ret fedt, da det er lidt lettere at få fordelt på huden.

Du kan læse mere om produktet og pris HER

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.