Goodies fra det franske apotek

Skrevet af Permalink 0

Hver gang jeg er i Frankrig SKAL jeg forbi det franske apotek, heldigvis er de rimelig lette at finde, da de ligger over alt. Sidst jeg var i Paris spurgte jeg vores franske produktionmand, om hvorfor at der ligger SÅ mange apoteker i gaderne, han svarede at det var fordi franskmændene er hypokondere, hehehe, jeg tror nu mest det var ment i sjov, men det er altså lidt overkill hvis I spørger mig. Nå….. men jeg måtte selvfølgelig også forbi et apotek denne gang. Jeg har nogle favorit produkter jeg bestemt syntes I skal prøve af, næste gang I er i Frankrig. Alle produkterne er at finde mange steder i Danmark, da produkterne er blevet ret hypede herhjemme. Men forskellen ligger i prisen, produkterne er en del billigere i Frankrig.

 

Her er nogle af mine favoritter fra der franske apotek.

Her er nogle af mine favoritter fra der franske apotek.

 

Bioderma Crealine H2O

Er et fast produkt i mit kit på jobbet, men også hjemme på den private hylde. Grunden til at den er så fantastisk, er at den er udviklet til følsom og tør hud. Har du normal hud, kan du stadig sagtens bruge den, den er bare mere skånsom end andre, hvilket jo aldrig er en dårlig ting. Mange (næsten alle) modeller jeg arbejder med, har den selv. De er vant til at skulle tage makeup af mange gange i løbet af en dagen, især når de arbejder under modeugerne. Den hjælper til at huden ikke bliver alt for irriteret og ikke tørrer ud. Den fåes i forskellige størrelser. Du kan købe den på mange apoteker i københavn, og HER

Jeg kan også varmt anbefale deres Sensibio Eye Contour gel som er fantastisk til hævelser under øjet eller irritation omkring øjet.

 

Homéoplasmine

Er en salve som kan udrette små mirakler. Den er perfekt til tørre områder som fx læberne eller andre tørre og ru områder på hud eller ansigt, irriterede neglebånd og mindre forbrændinger. Det er egentlig et homøopatisk produkt, som er udviklet til tør, irriteret og stoppet næse. Jeg bruger oftes denne salve på jobbet til udtørrede læber, eller hvis modellen fx har tørre og røde hænder. Den kan du også finde på www.untoldsecretz.dk

 

A-Derma

Er en fantastisk serie som jeg faldt over da Pelle var lille. Pelle havde lidt børneeksem som helt lille, og fandt den på apoteket. Lige siden har alle i familien brugt den, både til ansigt og krop. Den er også altid i mit arbejds kit, hvor jeg bruger den til meget tør hud, eller hvis huden skal se lidt greasy ud. Grunden til at jeg ikke bruger en under makeup hvergang, er at det tager lidt tid før den er suget ind i huden. Du kan læse meget mere om cremen på apotekets hjemmeside og de andre produkter serien indeholder. Jeg kan også varmt anbefale deres zinkspray, som vi brugte da Pelle havde skoldkopper.

 

Klorane Dry Shampoo

Er en tørshampoo der har været på markedet i over 40 år, og har vundet mange priser i beauty industrien. Jeg syntes efterhånden at jeg har prøvet en del gode tør-shampooer, men det der skiller denne ud fra de andre er at den næsten ingen duft har og så bliver den ikke hængende i luften. Du skal være opmærksom på at holde den et godt stykke væk når du sprayer, så du ikke bliver hvid i bunden:) Den findes både til mørkt og lyst hår. Du kan også  finde dette produkt på nogle danske apoteker eller på deres hjemmeside.

 

Embryolisse Lait Créme Concentré

Denne creme bliver brugt i store mængde af mig selv og andre makeup artister. Du kan efterhånden finde den ret mange steder i Danmark. Grunden til at jeg elsker denne creme, er at den er fantastisk til at bruge under en makeup. Den suger hurtig ind i huden og der er ingen olie i, så når jeg kommer makeup på efterfølgende sætter det sig ikke i “kager”.  Hvilket godt kan ske, hvis der er for meget olie i en creme. Jeg har faktisk ikke selv brugt cremen særlig meget til daglig, da jeg godt kan lide en creme der er mere fedtet. Men når jeg skal i byen med fuld krigsmaling bruger jeg den som primer.

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.