HVORFOR skal den spanske udgave af Johnny Reimar spille liiiiiiii under MIN altan!!!

Skrevet af Permalink 0

Efter nogle dejlige dage i Tossa de Mar drog vi lidt tættere mod Barcelona, til en by ved navn Blanes. Blanes er en noget større by en Tossa de Mar, og noget mere turistet. Mads havde fundet et hotel lige ned til vandet og med pool på taget. Da vi bestilte på nettet, kunne vi ikke bestille værelse med seaview, da vi var tre personer. Da vi ankom spurgte vi så om det var muligt, og det var det. JAAAAAAA Fifi fik sit seaview!!! Hotellet så rigtig lækker ud, og jeg tækte “ahhhhhhhh, endelig et lækkert sted”. Jeg behøver slet ikke lux (hele tiden), men det er altså meget rart at bo et ordentlig sted. Jeg syntes det var noget andet da man som 18 årig tog til Alayna med tøserne for at blive så brun som muligt og feste ugen lang. Der var jeg da ligeglad med hvordan mit værelse var eller om morgenmaden var god. Dengang skulle det jo bare være så billigt som mulig, og jeg ville hellere bruge pengene på drinks, henna tatoveringer og tøj man aldrig kom til at gå i herhjemme. Underligt hvorfor man pludselig syntes at pang-farvede strandhatte, glimmer-sanddaler og spraglede silke-kjoler var det hotteste, bare fordi man befandt sig i et andet land. For når man først kom tilbage til Danmark ville man jo aldrig komme i det igen!

Vi ankom til Blanes omkring kl 13, så mens jeg pakkede ud, ville Mads finde noget frokost til os. Han kom tilbage med tre ret triste sandwich, da han ikke rigtig kunne finde noget andet i nærheden af hotellet. Der var faktisk intet supermarked, kiosk, cafe eller lignende i nærheden. Hvilket var ret træls, det havde været rart med en lille kiosk, hvor man lige kunne købe noget vand, en cola eller chips:) Efter de triste sandwiches tog vi op i poolen på hotellets tag. Der var en fantastisk udsigt ud over vandet og byen.

 

IMG_1180

Da stranden lå lige ved døren var det næsten aldrig nogen ved poolen. Så når vi om eftermiddagen trængte til en lille pause fra stranden, havde vi poolen stort set for os selv.

 

Mads tog det her billede, som jeg er helt vild med. Pelle er simpelthen så kærlig og omsorgsfuld overfor vore lille baby i maven. Han kysser of krammer min mave hele tiden:)

Mads tog det her billede, som jeg er helt vild med. Pelle er simpelthen så kærlig og omsorgsfuld overfor vore lillebror i maven. Han kysser og krammer min mave hele tiden:)

 

Jeg opdagede også noget på ferien…… Mads og jeg er kommet i “brokke-alderen”. Har tit tænkt på at mange vokse brokker sig over de underligste ting. Fx da vi kom hjem fra ferien i går, så vi på tv2 Lorry et ægtepar, som fortalte om at de gang på gang var udsat for hærværk på deres hæk. Hørte altså ikke hele historien, så kan ikke gå i detaljer om hvad der blev gjort ved den hæk. Men det er som om at når man bliver ældre, så kommer der pludselig nogle problemer, man ikke tidligere har stødt på. De problemer oplevede vi også nogle af på ferien. Fx kunne vores terrassedør ikke låses. Godt nok boede vi på første sal, og der skulle nok en ret så ninja-agtig tyv til, før man ville kunne komme op på vores altan. Men syntes nu alligevel ikke det var helt ok, så Mads blev sendt ned til receptionen for at gøre opmærksom på problemet. Mads hader sådan noget, men når der står en ret så homonella-skør-kæreste og plabrer løs om ninja-tyv, overfald (som altid sker i CSI), dårlig søvn og principper, så gør man det nok bare:) De fortalte i receptionen at de ville fixe det (det blev selvfølgelig aldrig gjort). Dagen efter tog vi ud for at spise, og på vejen hjem til hotellet gik jeg og snakkede hvor meget jeg glædede mig til at komme hjem på altanen til mit seaview, kold cola og et slaw femhundrede. Den tanke blev hurtig sprængt i atomer, for da vi nærmede os hotellet, kunne vi høre en masse fulde unge synge med på det meste forfærdelige musik. Det var så den spanske udgave af Johnny Reimar der stod med sit keyboard og fyrede den af sammen med en masse festglade unge, lige under MIN altan. Mads og jeg stod med åben mund og kiggede på festlighederne og hinanden, og tænkte nej nej neeeeeeeeiiiiiii det sker bare ikke det her!!! Altså nu er det altså ikke fordi jeg har noget imod Johnny Reimar, vi har vel alle sunget med på “du burde købe dig en tyrolerhat” eller “sikke´n fest  vi har haft nu i nat”, men det er altså sjovest hvis man har fået nogle genstande indenbords og ikke når man som familie bare gerne vil sidde og hygge sig i fred og ro på en altan. Så igen igen måtte Mads i receptionen og brokke sig. Nu hvor vi havde opgraderet vores ophold og dermed også betalt en del mere, kunne de da godt have advaret om at hotellet om aftenen blev samlingspunkt for alle de unge der befandt sig ved Costa Brava´s kyst. De beroligede så Mads med at det kun var fredag (altså idag) at “Johnny ” ville stå lige under vores altan. Den aften gik vi tidlig i seng med hver vores headphones i ørene. Da vi dagen efter stod op og ville ned for at spise morgenmad, så vi dette opslag!!!!

 

IMG_0929

De havde da godt nok fortalt at “Johnny” ikke ville komme igen. De glemte da bare lige at sige at Dj Arlie L ville komme. OMG!!!!!!! Det var mindst lige så forfærdelig. Den aften valgte vi at komme ret sent hjem på hotellet, og spiste på en super lækker restaurant.

 

IMG_1181

Restauranten hed Es Blanc som ligger helt ned til vandet. Udsigten var fantastisk og maden var spændende og lækker. Mads skulle selvfølgelig prøve snegle, hvilket Pelle syntes var mega klamt, hehe. De skulle være ret så kendte for deres cocktails, dem fik jeg desværre ikke smagt. Jeg fik i stedet nogle lækre rejer og et lille glas hvidvin.

 

En af dagene vågnede vi op til en krympet krokodille (Pelles badedyr) på terrassen, en parasol der var brændt hul i, og Mads shorts var også svitset af. Vi havde godt lagt mærke til at vores overbo aftenen før havde gang i en vandpibe på terrassen. Der er så åbenbart faldet nogle gløder ned på vores terrasse og bla. futtet krokodillen Ejler af. Endnu engang måtte Mads i receptionen og have en snak. Mads kom tilbage og sagde at næsten lige meget hvad der end ville ske de sidste to dage vi skulle være på hotellet, kunne vi ikke brokke os mere, det var ved at være for pinligt, og det kunne jeg kun give ham ret i, hihi. Havde aldrig troet vi ville blive et “brokke-par”, men det er vi åbenbart;)

 

vi

Pelle havde fundet en brochure i receptionen om noget der hedder Marineland, og det så ret så underholdende ud. Så det skulle vi selvfølgelig besøge. Det var super hyggelig  med papegøje og delfin-show. Nu har jeg set et papegøje-show før, og det er altså ikke super ophidsende at se en papegøje cykle rundt på en trehjulet, men derimod delfinerne var ret imponerende. Det var også et kæmpe vandland, hvor vi brugte det meste af tiden. Pelle var helt oppe at køre, og havde en fest hele dagen.

 

Om

Om aftenen var der tivoli i byen langs strand-promenaden, hvor der var radiobiler, karuseller osv. Pelle har aldrig fået en candyfloss, så det skulle han jo selvfølgelig have. Den var kæmpe stor og vi var alle smurt ind i blåt-snask da vi kom hjem, hehe:)

 

en

En af dagene tog vi et lille fut-tog op til “The Botanical Garden of the Costa Brava”. Haven ligger øverst oppe på en klippe, så der var den mest fantastiske udsigt ud over Costa Brava og middelhavet. Jeg var dog HELT færdig efter de mange trapper op og ned, der var virkelig mange, puha!!

 

Lige

Lige ved siden af vores hotel lå der en restaurant ved navn Horitzó. Maden og servicen  var fantastisk. Især servicen var imponerende, tjeneren var en ældre herre som var inde i alt. Mange steder kan man vælge en tre-retters menu hvor der er  forskellige retter at vælge imellem. Vi er selvfølgelig vilde med det koncept og spiser gerne tre retter. Det var lidt svære med Pelle, for han kan jo ikke spise så meget mad og så der er altså mange penge at skulle give, hvis ikke engang halvdelen bliver spise. Men han syntes jo også at det er sjovt med de forskellige retter, især desserten selvfølgelig. Her havde de så en tre-retters menu til børn, og der var endda forskellige retter at vælge imellem. Pelle voksede lige et par ekstra centimeter den aften, for det var altså lidt sejt med forret, hovedret OG dessert. Denne restaurant er forresten også nævnt i Michelin guiden.

 

you

Pelle forsøger sig med Yoga på stranden:)

 

IMG_1139

Vi afsluttede ferien med en overnatning i Barcelona. Det var egentlig meningen at vi ville have været der i et par dage, men efter som jeg ikke kan gå så mange km, tænkte vi at det nok var lidt sjovere med en dag ekstra på stranden i Blanes.

 

Hotel

Vi havde booket overnatning på et familiedrevet hostel. Det var vildt lækker og beliggenheden midt i Barcelona var perfekt. Nu skulle vi jo kun lige overnatte, men hvis man havde flere dage i Barcelona ville det her være perfekt. Det er et sted vi helt sikkert gerne kommer tilbage til.

 

Du kan finde hostel Grau HER.

 

IMG_1123

Til frokost kom vi tilfældigvis forbi denne lille hyggelige restaurant, Blat Net. Det så bare super hyggeligt ud, og lignede et sted hvor man kunne få en lækker pizza. Og det kunne man, er lige ved at sige at det er den bedste pizza jeg har fået. Det er ejeren der står udenfor og smiler:)

 

Der blev også tid til en smule schopping. Jeg

Der blev også tid til en smule shopping. Jeg fik købt lidt nyt undertøj. Efter som mine bryster er blevet KÆMPE denne gang under graviditeten, og på ingen måde kan passe mine gamle bh´er var det stærkt tiltrængt. Pelle kom i en official Barcelona shop, hvor han købte en notes-blok og en kuglepen. Ja vi nyder mens der stadig ikke skal mere til at underholde end noget papir og en kuglepen, det hjælper selvfølgelig at der står FC Barcelona på:)

 

IMG_1154

Mads mente at der var en ting vi måtte se, og det var den ufærdige kirke Sagrada Familia. I 1883 startede arkitekten Gaudi byggeriet af kirken. Efter hans død i 1926 er der blevet arbejdet på at få gjort kirken færdig. Men regner med at den er færdig i 2026. Jeg har aldrig set noget ligende,  det er virkelig et imponerende stykke arkitektur der står der midt i det moderne og pulserende Barcelona. Da kirken er et af Barcelonas største turist-attraktioner var det total udsolgt af billetter, så vi fik desværre ikke mulighed for at komme ind og se det, øv bøv. Så hvis man gerne vil se kirken helt tæt på, skal man altså bestille billetter inden man tager afsted.

 

om

Om aftenen skulle vi smage de omtalte “pintxo” som er ret hyppede i Barcalona. Vi blev henvist af hotellet til et sted ved navn “Blai Tonight”. Det var et ret sjovt og hyggelig sted. Området baren lå i var cool og lidt hipster-agtig. Gaderne var fyldte med små hyggelige bar og forskellige cool typer af mennesker.  Baren var fyldt op med små forskellige pindemadder. Der var så mange forskellige madder at man nærmest kom op at svede over tanken om at det var umuligt at kunne smage dem alle sammen.

 

Næsten

Næsten alle retterne kostede 1 €, hvilket jo er mega BILLIG!!!  Nogle har kommenteret pølsen på dette billede, da jeg lagde det op på min instagram. Den ser da godt nok lidt rynken ud, men det gør en kogt pølse da, haha:):)

 

Alt i alt har ferien været fantastisk!! Vi har haft de bedste 13 dage sammen, og jeg har nydt at sidde og kigge på mine to vandhunde hver dag. Noget vi har lært af turen er at vi til en anden gang helt klart skal lave en lejlighed, bungalow eller lignende, hvor der er et køkken, så vi selv kan lave noget mad. Vi elsker at spise ude, men det ville være rart at kunne lave morgenmad og frokost selv. Og at man en aften eller to kunne spise hjemme med noget lækkert vin på terrassen, med seaview selvfølgelig;) Så skal vi helt klart holde os fra de større byer med for mange unge, fulde mennesker, men istedet tage til en lidt mindre og hyggelig by. Nu har vi selvfølgelig en lille bebs næste sommer, som Pelle kan hygge sig med, men vi har også talt om at vi godt kunne tænke os at tage afsted med et hold venner, som også har børn. Det er så spændende at se om der er nogle som har lyst til det, hehehe:)

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.