Kom med backstage til Henrik Vibskov SS16 show

Skrevet af Permalink 0

Under modeugen lavede jeg hår og makeup til Henrik Vibskovs show. Jeg har været med de sidste fire gange han har holdt show under den københavnske modeuge. Jeg glæder mig hver gang, da det altid er spændende at se hvad han nu har fundet på til showet. Hans shows er kendt for at være anderledes og kunstneriske. Denne gang blev showet holdt i det smukkeste lokale på København’s Rådhus. Looket var som det har været de sidste par gange han har holdt show. Helt naturlig, kun lige huden der skulle ordnes, og så blev der duppen en rød/orange farve på læberne.

Hans historie er ret fasinerende, så har I tid burde I læse en artikel fra Berlinske om ham HER .

IMG_1505

 

IMG_1495

 

IMG_1459

 

IMG_1499

 

Dette billeder er taget fra www.popmani.se

Dette billeder er taget fra www.popmani.se

 

Jeg har filmet og klippen en lille backstage-video sammen til jer, så I kan se hvordan sådan et show ser ud fra mit synsvinkel. Vi starter med makeup og hår, i mens prøver modellernes deres tøj. Inden showet er der en “generalprøve”, hvor modellerne får at vide hvor de skal gå hen, hvilket tempo de skal gå i, om de skal smile, være cool eller hvad de skal. Det er det eneste tidspunkt hvor vi bag scenen har mulighed for at får en fornemmelse af hvordan showet bliver. Her kan vi også se om makeup og håret er som det skal være, skinner huden for meget, skinner den for lidt, skal farven på læberne være lysere eller mørkere osv. Men ellers står vi og sørger for at alt sidder som det skal under showet. Ofte har modellerne flere indgange, hvilket vil sige at de ofte skal skifte tøj et par gange. De mange skift kan nogle gange gå lidt ud over hår og makeup, så derfor er det vigtig at vi står og er klar under showet til at rette til, inden de igen skal på scenen.

Det med at lave video er stadig nyt for mig, så den er jo ikke perfekt. Men det kommer nok;)

 

Hvis I har lyst til at se selv showet, som det så ud for alle de fiiiiiine folk;) Skal i trykke HER. Bestemt et kig værd;)

 

XX Fifi

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.