Kom med indenfor i Fifi´s stue

Skrevet af Permalink 1

Flere har spurgt til hvordan lejligheden ser ud efter renoveringen. Selv om det efterhånden er ved at være et godt stykke tid siden vi blev færdig med at renovere, er vi slet ikke blevet færdig med at indrette endnu. Der mangler lamper i mange rum, nogle vægge er ret så tomme osv. Men vi har besluttet os for at vente til de helt rigtige ting dukker op. Jeg har prøvet så mange gange at tage i IKEA og køben en masse ting som jeg alligevel ender med at smide ud efter et års tid, når jeg har fundet noget jeg hellere vil have. Det gider jeg ikke bruge penge på længere, så må det hellere tage lidt længere tid at finde de helt rigtige ting. Jeg er som mange andre ret vild med loppefund, så de fylder en del i vores lejlighed. Lige nu er der måske lidt for mange loppefund, men jeg har bare så pokkers svært ved at lade vær med at købe, hvis jeg ser noget fint, og som regel er det jo ret billigt. Jeg går nødvendigvis ikke efter design-ting, men mere efter noget jeg syntes er fedt og passer ind. Må også indrømme at jeg slet ikke ved så meget om det, så med mindre der står skrevet hvem designeren er, så er det altså ikke altid jeg aner hvem der har lavet det. Jeg elsker også det helt nye lyse og mere rene skandinaviske design, men det er jo så frygtelig dyrt. Jeg drømmer om et mix af de to verdener, det rene lyse, sammen med de gamle klassikere krydret med lidt farve her og der. Mine drømme spisestole er Y-stolen af Hans J. Wegner. Har forslået Mads at vi kunne droppe julegaverne de næste par år, og istedet købe en stol til hver jul. Han er dog ikke lige så begejstret for ideen som jeg er;)

Efterhånden som jeg får taget lidt billeder af lejligheden, skal jeg nok lige smide dem op på bloggen. Men vi starte lige her i stuen. 

 

Jeg er selv ret begejstret for vores spiseplads. Vi har jo lavet et sove værelse i enden af stuen, så derfor valgte vi en bænk som kunne stå op ad væggen, og på den måde få mere gulvplads. Bænken har min farfar lavet og har stået hjemme hos min farmor og farfar lige så længe jeg kan huske tilbage. Så den er jeg sindsyg glad for. Planen var egentlig at jeg ville komme noget nyt stof på, men det er ikke lige blevet til noget endnu:) Egentlig er jeg også ret vild med den som den er, men måske en smule for retro, har ikke helt besluttet mig;)

Jeg er selv ret begejstret for vores spiseplads. Vi har jo lavet et soveværelse i enden af stuen, så derfor valgte vi en bænk som kunne stå op ad væggen, og på den måde få mere gulvplads. Bænken har min farfar lavet og har stået hjemme hos min farmor og farfar lige så længe jeg kan huske tilbage. Så den er jeg sindsyg glad for. Planen var egentlig at jeg ville komme noget nyt stof på, men det er ikke lige blevet til noget endnu:) Egentlig er jeg også ret vild med den som den er, men måske en smule for retro, har ikke helt besluttet mig;) String stolene har jeg købt på Laurtiz.com

 

Teaktræs spisebordet er et loppefund, købt til 300 kr.

Teaktræs spisebordet er et loppefund, købt til 300 kr.

 

Sofaen er også købt på Lauritz.com. Jeg hader de røde knapper, så de skal lige udskiftet på en eller anden måde. Har overvejet at købe en grå eller sort stof-tusch og bare male dem, men ved ikke om man kan det:)

Sofaen er også købt på Lauritz.com. Jeg hader de røde knapper, så de skal lige udskiftet på en eller anden måde. Har overvejet at købe en grå eller sort stof-tusch og bare male dem, men ved ikke om man kan det:) Her kan I også se de vinduer det blev sat i den nye væg ind til soveværelset.

 

Teaktræs reolen er fundet på min farmors loft. Min farmor arbejder i en genbrugsbutik, og jeg sende hende af og til billeder af ting hun gerne må holde øje med. I blandt billederne var sådanne et reolsystem. Det skulle der ikke kigges efter særlig længe da hun var ret sikker på at der gemte sig et på loftet. Sweeeeeet!!! Så for 1000 kr blev bænken og reolen købt til Pile Alle.

Teaktræs reolen er fundet på min farmors loft. Min farmor arbejder i en genbrugsbutik, og jeg sender hende af og til billeder af ting hun gerne må holde øje med. Iblandt billederne var sådan et reolsystem. Det skulle der ikke kigges efter særlig længe da hun var ret sikker på at der gemte sig et på loftet. Sweeeeeet!!! Så for 1000 kr blev bænken og reolen købt til Pile Alle.

 

lænestolen her er også fundet i min farmors gennershop. Købt til 45 kr. Det fine fjer billede fik jeg af Signe til min 30 års fødselsdag. Hun var sindsyg dygtig til at tegne, og jeg er så heldig at have et par stykker hængende.

lænestolen her er også fundet i min farmors gennershop. Købt til 45 kr. Det fine fjer billede fik jeg af Signe til min 30 års fødselsdag. Hun var sindsyg dygtig til at tegne, og jeg er så heldig at have et par stykker hængende.

 

Endnu flere loppefund, thiiiii;) Lænestolen fandt jeg  slidt og beskidt i et hjørne i Mads mormors gamle lade. Den har vi  efterfølgende fået ompolstret i sort læder.

Endnu flere loppefund, thiiiii;) Lænestolen fandt jeg slidt og beskidt i et hjørne i Mads’ mormors gamle lade. Den har vi efterfølgende fået ompolstret i sort læder.

 

IMG_2851

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.