Lav dit eget spøgelseskostume til Halloween

Skrevet af Permalink 0

Igår da jeg hentede Pelle i børnehaven, stod Pelle og nogle af gutterne og snakkede om hvad de skulle være til Halloween-fest. Øhhhhhh Halloween-fest??? Der var åbenbart tidligere på ugen sat en indbydelse op fra nabo-stuen, som inviterede til Halloween-fest. Den indbydelse havde både Mads og jeg selvfølgelig overset, hvilket er typisk os. Men Pelle skal jo selvfølgelig også klædes ud til festen, så jeg måtte hurtig finde på et eller andet. Jeg googlede løs da jeg kom hjem, og fandt frem til at det virkede rimelig nemt at lave et spøgelseskostume. Så jeg smuttede forbi en genbrug og købte to hvide lagner til 20 kr, resten jeg skulle bruge havde jeg hjemme.

 

Her er alt hvad du skal bruge. Sytråd, et hvidt lagen, saks, sort og rød tush, filt og gaffatape. Altså har du en symaskine er det selvfølgelig bedre end gaffa, hehe:)

Her er alt hvad du skal bruge. Sytråd, et hvidt lagen, saks, sort og rød tush, filt og gaffatape. Altså har du en symaskine er det selvfølgelig bedre end gaffa, hehe:)

 

Fold lagenet, så det ligger dobbelt, og tegn derefter din skitse. Jeg brugte en af Pelles trøjer at måle efter, så vidste jeg hvor lang ærmerene skulle være og hvor hullet til hovedet skulle være.

Fold lagenet, så det ligger dobbelt, og tegn derefter din skitse. Jeg brugte en af Pelles trøjer at måle efter, så vidste jeg hvor lang ærmerne skulle være og hvor hullet til hovedet skulle være.

 

Efter jeg havde klippet, satte jeg gaffatape i kanterne.

Efter jeg havde klippet, satte jeg siderne sammen med tape.

 

Der skal jo også en hætte til. Det blev gjort på samme måde som med dragten.

Der skal jo også en hætte til. Det blev gjort på samme måde som med dragten.

 

Jeg lavede øjne og mund med filt, og syede det på. Husk at klippe et par hulle i øjnene så man kan kigge ud ;) Jeg havde ikke noget rødt filt, men havde noget hvidt som jeg farvede rødt. Har du ikke filt der hjemme, kan man jo sagtens bare tegne direkte på lagnet.

Jeg lavede øjne og mund med filt, og syede det på. Husk at klippe et par hulle i øjnene så man kan kigge ud 😉 Jeg havde ikke noget rødt filt, men havde noget hvidt som jeg farvede rødt. Har du ikke filt der hjemme, kan man jo sagtens bare tegne direkte på lagenet.

 

Her er så det færdige resultat. Syntes sgu egentlig det er blevet ret fint, taget i betragtning af hvad der er brugt af tid og penge. Pelle var ihvertfald super glad og tilfreds, hvilket jeg er det vigtigste, hehe.

Her er så det færdige resultat. Syntes sgu egentlig det er blevet ret fint, taget i betragtning af hvad der er brugt af tid og penge. Pelle var ihvertfald super glad og tilfreds, hvilket jo er det vigtigste, hehe.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.