Lidt tanker om mit liv som selvstændig og indlæggelse sidste weekend.

Skrevet af Permalink 1

De sidste uger har jeg været ramt af sygdom, først lidt forkølelse og fredag sidste uge blev jeg så indlagt på Riget med nyrebækkenbetændelse, AV!!! Jeg kan sige jer, at det var en smertefuld omgang. Det har gjort, at jeg har været banket godt og grundigt i gulvet de sidste par dage. Den penicilin jeg har fået, har så vist sig at være skidt for mit spiserør. Jeg er født med en indsnævring i spiserøret, det vil sige at mit spiserør går ind som en tragt, og det kan godt være svært at synke maden, hvis jeg ikke tygger det rigtig godt. Det er ikke noget der som sådan er et problem for mig i hverdagen. Da jeg var lille sad jeg altid, som den sidste i klassen og spiste min madpakke, da det jo tager længere tid for mig, at komme igennem et måltid end de fleste andre. Så dengang var jeg en tynd starut, jeg ville jo heller bruge frikvarteret på at lege, end at sidde alene og spise mine højtbelagte leverdrenge. Idag er det ikke noget problem, jeg skal nok få det mad jeg vil have, det tager bare tid;) Lige nu står den så på suppe, grønsagsjuice og yoghurt, bhaaaaaaa, og det har det gjort i over en uge nu. Jeg er faktisk ved at blive sindsyg, jeg er jo sulten KONSTANT!!! Mon man egentlig kan blende snickers, M&M og click mix???:D

Alt det her sygdom falder selvfølgelig lige der, hvor jeg har rigtig travl på jobbet. Og det er virkelig svært at melde fra til et job i sidste øjeblik, da der er mange mennesker involveret. Man flytter ikke bare lige et shoot, fordi makeup artisten er syg. Det er også mange penge involveret, løn til model, fotograf, stylist, assistenter, location osv. Men jeg blev altså nødt til, at melde fra til jobbet i mandags, hvor det dog var nødvendigt, at jeg mødte op en times tid, da hende makeup artisten, som havde sagt ja til at tage mit job, skulle gå på et bestemt tidspunkt. Tirsdag og onsdag skulle jeg også have arbejdet i Jylland, men blev også nødt til at melde fra de dage, og jeg haaaaaaaader det!!!!! Det er SÅ svært for mig, at sige nej til jobs. Der ligger jo også det i det, at der jo kommer en anden makeup artist ud til mit job, og hvis de nu bliver glade for hende, mister jeg måske en god kunde. Sådan er det hele tiden i vores branche, man skal være på konstant, og der er ikke tid til at være træt på jobbet, eller måske bare have en off dag, for der er rigtig mange som gerne vil have dit arbejde, så jeg skal yde mit bedste HVER gang jeg er på job. Nogle gange gad jeg sgu godt at jeg kunne gemme mig bag en skærm, hvor jeg kunne have en off dag eller ikke tage mascara på. Eller sige til sine kollegaer at man havde mens smerter, og måske ikke lige var det festfyrværkeri man plejer at være. Når det så er sagt, så kunne jeg jo ikke forestille mig, at lave noget andet. Jeg elsker mit job, og elsker at være selvstændig. Men det er sgu da hårdt engang imellem, det vil jeg gerne indrømme.

Mit arbejder virker måske for mange som et drømme job, det er også mit drømme job. Men det har også sin pris. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har aflyst en aftale med Mads, en veninde, en weekendtur, fødselsdag eller kommet for sent flere timer, fordi et shoot er trukket ud. Der er heller ikke noget der hedder pension, sygepenge, barselspenge eller ferie penge. Eller jo, men det skal jeg bare selv spare op, hvilket der ikke er råd til de første år. Jeg ved heller aldrig hvad der kommer ind på min konto til den første. Mine jobs kommer med ret kort varsel, så lige nu står der ikke alverden i min kalender fra Maj og frem. De første år, var det FRYGTELIG!! Jeg var hele tiden nervøs for, om jeg nu fik flere jobs, eller om der ikke var nogle som ville booke mig mere. Det kræver altså lidt is i maven, at leve på denne måde. Jeg er ved at have vænnet mig til, at det er på denne måde, og kan bedre og bedre nyde de stille perioder jeg har, uden konstant at have ondt i maven over, om der nu kommer flere jobs ind. De perioder hvor jeg ikke har travl, kan jeg hente Pelle tidlig, vi kan sove længe om morgenen, eller holde Pelle hjemme, til noget mor søn hygge.

April måned bliver en travl måned, hvilket jeg har det rigtig godt med. Elsker at have meget arbejde, det der med at have for mange fridage gør mig rastløs. Nu mangler jeg bare, at komme ordentlig på benene igen. Heldigvis har en en god og lang påskeferie, som er tiltrængt.

Kan i have en fantastisk søndag derude.

XX Fifi

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.