MAKEUP TRENDS SS16

Skrevet af Permalink 0

12576070_10153234134596971_585417620_n

 

I torsdags var jeg inviteret til et Master Class event hos MAC, hvor Baltasar Gonzales, en af MAC´s bedste undervisere, fortalte om hans bud på makeup tendenser for sommeren 2016. Jeg havde virkelig glædet mig til at komme ud et par timer uden bette fisen, så det var i højt humør jeg tog hjemmefra. Jeg havde overvejet at tage Aksel med, men da eventet var om aftenen, tænkte jeg det måske ville være lidt for meget med alle de mennesker inden sengetid. Jeg prøvede at tanke Aksel godt op inden jeg smuttede, men den lille skid gad ikke rigtig spise noget, så jeg var godt klar over at han nok ikke ville holde tre timer, som jeg havde håbet på. Og ganske rigtig lidt over halvvejs i showet ringede Mads og sagde at jeg godt kunne komme hjem, Aksel var sulten, ihhhhhhh!!!!! MEN jeg nåede heldigvis at komme en tur i buffeten, hvor der var lækre snaks og drikkevarer, og tog da heller ikke hjem uden min goodiebag, hø hø. Heldigvis nåede jeg dog at høre Baltasar snakke om hvad han troede ville trende denne sommer, og nåede også at se et ud af to looks som han viste på scenen.

Baltazar snakkede en del om deres nye foundation "Studio Waterweight Foundation" som han syntes er fantastisk. Jeg har fakrisk prøvet den, og den er virkelig lækker. MAC´s "Face and Body" foundation har længe været min favorit, da den er super let, og giver et lækkert dewy look. Denne nye "Waterweight" minder rigtig meget om "Face and Body", men har lidt mere pigment i sig, og dækker derfor lidt bedre.

Baltazar snakkede en del om deres nye foundation “Studio Waterweight Foundation” som han syntes er fantastisk. Jeg har prøvet den, og den er virkelig lækker. MAC´s “Face and Body” foundation har længe været min favorit, da den er super let, og giver et lækkert dewy look. Denne nye “Waterweight” minder rigtig meget om “Face and Body”, men har lidt mere pigment i sig, og dækker derfor lidt bedre.

 

Et af de trends der kommer til sommer er vipper. Baltasar viste os hvordan vi kunne lave et flot look med forskelige vipper. Jeg syntes det er syyyyyyyg flot, og helt sikkert noget jeg skal have prøvet af, hvis ikke på mig selv så ihvertfald på et shoot;).

Et af de trends der kommer til sommer er vipper, der kommer lidt mere om det senere. Dette look er lavet af Baltasar, hvor han viste os hvordan vi kunne lave et flot look med forskelige vipper som han klippede i stykker og derefter satte på lag på lag. Jeg syntes det er syyyyyyyg flot, og helt sikkert noget jeg skal have prøvet af, hvis ikke på mig selv så ihvertfald på et shoot;).

 

Den første trend han snakkede om var det han kaldte for “Nothing”. Et look hvor det hele drejer som om huden. Huden skal være lækker, naturlig og have en lækker glød. Så ingen tunge foundations eller concealer. Men det er nu en trend vi har set rigtig meget til her i Danmark, hvor vi i et par sæsoner har set de meget naturlige pigen uden for meget makeup pryde diverse forsider. Det er et look jeg er stor fan af. Bronzing (vi andre kender den som solskindspudder) skulle også komme til at hitte igen denne sommer. Du skal bare bruge pudderen med forsigtighed. Den skal kun lige give en lækker glød til huden, og ikke males på som man gjorde for 10 år siden. Eller det gjorde jeg da ihvertfald, ved ikke hvad jeg ligner på de billeder fra midt 00´erne, haha. Men dengang var det jo skiiii smart;).

Her ses looket til Stella Victoria Beckham, McCartney, Balmain og Gucci SS16. Looket er naturlig, frisk og dewy. De skal ligne nogle som lige er kommet ud fra en træningstime, glød i kinder og

Her ses looket til Victoria Beckham, Stella McCartney, Balmain og Gucci SS16. Looket er naturlig, frisk og dewy. Jeg elsker dette look, og det er også et look man sagtens selv kan lave. En lækker hud, glød til kinderne og en smule mascara så er du godt kørende:)

 

Den anden trend er farver. Igen så er det noget vi har set de sidste sæsoner, men denne sommer er det “aqua” farverne vi skal finde frem. Altså alle de farver der ligge på skalaen mellem blå og grøn.

Her ser i looket til Chanel, Penny Packham, Roksanda,  Boss og  Missoni SS16 modeshows. Det er en trend der måske er lidt svære at bruge i det daglige. Men er du en vovehals kan du evt ligge farven som en tynd liner langs vippekanten. Jeg kommer helt sikkert ikke selv til at gå rundt med noget blåt på øjnene, men jeg vil have købe en (måske flere) blå neglelak til neglene, og så er jeg jo bare piv moderne;)

Her ser I looket til Chanel, Penny Packham, Roksanda, Boss og Missoni SS16 modeshows.
Det er en trend der måske er lidt svære at bruge i det daglige. Men er du en vovehals kan du evt lægge farven som en tynd liner langs vippekanten. Jeg kommer helt sikkert ikke selv til at gå rundt med noget blåt på øjnene, men jeg vil have købe en (måske flere) blå neglelak til neglene, og så er jeg jo bare piv moderne;)

 

Den tredje trend er lækre læber i farverne “Berry” (bær farver) og “Roasted Red” (rød/orange).Her ses looket hos Miu Miu, Givenchy, DKNY og Victoria Beckham SS16. Jeg er vild med farve på læberne, og ville ønske jeg selv kunne bære en rød læbe. Det kunne jeg måske godt, men mine tænder er smidt ind i munden på mig, hvilket jeg altid har været træt af. Så jeg har altid tænkt at der ikke var grund til at sætte mere fokus på de skæve bisser end højest nødvendig, hihi. Hvis man vælger at komme farve på læberne, syntes jeg det er vigtig at det er der fokus er, og derfor ikke laver for mørke øjne.

Her ses looket hos Miu Miu, Givenchy, DKNY og Victoria Beckham SS16. Jeg er vild med farve på læberne, og ville ønske jeg selv kunne bære en rød læbe. Det kunne jeg måske godt, men mine tænder er ret skæve, hvilket jeg altid har været træt af. Så jeg har altid tænkt at der ikke var grund til at sætte mere fokus på de skæve bisser end højest nødvendig. Hvis man vælger at komme farve på læberne, syntes jeg det er vigtig at det er der fokus er, og derfor ikke laver for mørke øjne.

 

Den fjerde og sidste trend er vipper. Jeg er total vild med denne trend, og er da også selv gået med på bølgen med vippe-extensions. Det er ikke den klassiske vippe der kommer i fokus, men der må gerne kunne ses at der er kommet ekstra på, og gerne vipper i forskellige længder og lag på lag, det giver et fantastisk flot look.

Her ser i looket til Louis Vuitton, Thomas Tait,  og Marni. Det er måske ikke et look man lige står og laver en mandag morgen, men skal du til en fest så er det bare på med vipperne.

Her ser i looket til Louis Vuitton, Thomas Tait, og Marni. Det er måske ikke et look man lige står og laver en mandag morgen, men skal du til en fest så er det altså bare på med vipperne.

 

Nu har I set lidt af de nye trends som kommer her til somme, så nu kan I bare se at komme igang med at øve tøser;)

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.