OM

Mit navn er Vivi Pilgaard og er en fin årgang 83. Jeg er opvokset i Roslev (I har helt sikkert aldrig hørt om byen før, men det er en fantastisk lille by nær Skive.)

Jeg bor på Frederiksberg sammen med min mand Mads og vores 2 banditter Aksel & Pelle, og blev i Oktober 2019 forældre til endnu et vindunder, lille smukke Sally. Vi flyttede til København i 2012, inden da boede vi i Aarhus. Planen var egentlig at vi kun skulle bo i København i to år, men i sommeren 2014 købte vi en lejlighed på Frederiksberg, og her hænger vi stadig 😉

Jeg er uddannet frisør for maaaange år siden, og er sidenhen uddannet Makeup Artist på Odense Makeup skole.

I 2010 kastede jeg mig ud i en karriere som selvstændig hår og makeup artist. Jeg arbejder primært inden for mode, det kan blandt andet være magasiner, fashion shows, kataloger, kampagner, reklamefilm osv.

Jeg føler mig meget privilegeret, ved at kunne leve af det, jeg brænder så meget for. Det er ikke kun et arbejde, men også min hobby.

Jeg har haft en “lille” pause, faktisk fire år, fra bloggen. Men vil nu gerne starte lidt op igen, da jeg faktisk savner at have et sted hvor jeg kan skrive lidt mere end det er muligt på instagram. Jeg kommer til at bruge bloggen som en slags dagbog, hvor jeg vil skrive om det der lige falder mig ind, familielivet, vores ferier og selvfølgelig beauty.

Billeder  kommer til at fylde meget her på bloggen. Jeg er selv en person, der er mere til billeder end for meget tekst.
Hvis ikke et par stavefejl hist og her skræmmer dig væk (for der vil komme nogle, det er sikkert), så velkommen til min blog.

Professional Skills

Lige nu går jeg hjemme på barsel, og med nu tre børn, er der desværre ikke super meget tid til det helt store “social life”, men det er også helt ok, det er jo kun i en periode (håber jeg ;)). Overskuddet til andet end bare at få familielivet til at fungere, er ikke ret stort for tiden, men igen, det skal nok komme.

 

Overskud

Social life

Familie