Pelle bliver snart 5 år, WOW!!! Det kræver selvfølgelig nogle fødselsdagsønsker.

Skrevet af Permalink 0

Tænk at det snart er 5 år siden at Mads og mit liv blev forandret for altid!! Den 23. november 2010 komme Pelle nemlig til verden på Skejby sygehus. Kan slet ikke fatte at der snart er gået 5 år !!! Selv om det var en kæmpe forandring og udfordring at blive forældre, har jeg aldrig været været mere lykkelig end jeg er nu. Jeg elsker mit liv som det har udviklet sig, og føler mig meget heldig. Pelle er en fantastisk dreng, det siger alle forældre selvfølgelig om deres børn, det er klart. Men Pelle har fra starten været et sødt, kærligt, smilende og roligt barn. Han er selvfølgelig blevet frækkere og er begyndt at have en holdning til de ting der sker omkring ham, men det er nu også helt fint at have det. Pelle kan være røv irriterende og drive os til vanvid, lige som jeg forestiller mig at mange andre (snart) femårige kan være, men det sker heldigvis ikke så tit. Men nu nærmer hans 5 års fødselsdag sig, og til sådan en dag hører der sig selvfølgelig gaver til. Vi har i år valgt at give Pelle et akvarium med fisk, det var noget vi lovede ham da vi fortalte ham at han skulle være storebror, hvis du ikke har set videoen, kan du se den HER. Pelle blev ikke super glad for den nyhed, og ville meget hellere have en skildpadde :), den skildpadde blev istedet til et akvarium med fisk. Jeg syntes altid det er ret svært, det med ønsker til Pelle, for han mangler jo ikke noget, og hans værelse er fyldt med legetøj. Pelle har også fødselsdag tæt på jul, så der kommer rigtig mange gaver inden for relativ kort tid. Vores familie har nu været gode til også at give penge istedet for legetøj, og på den måde har vi kunne købe lidt legetøj, fodboldstøvler eller ligende når der har været behov for det. Pelle og jeg har dog fundet nogle ting, som han mener han bestemt ikke kan undvære;) Flere har også spurgt til ønsker til “storebror-gave”, og her kan I måske finde lidt inspiration.

 

12204725_10153087292236971_165944265_n

 

1) Som jeg nævnte tidligere så er det altid et hit med lidt dollars, og Pelle syntes det er sjovt at gå i banken med alle sine mønter. Til dem som gerne vil give en lille ting til storebror så vil en mønt eller 50’er være mere end rigeligt. Det skal lige siger at jeg bestemt ikke syntes det er nødvendig med en “storebrorgave”, men flere har spurgt til det, og det er da også en sød tanke.

2) Pelle elsker at spille spil og samle puslespil, og har rigtig mange af dem. Men denne her fra Ramasjang MYSTERIET har han ikke. Den kan købes bla. i BILKA til 245 kr.

3) Lego er også et hit her hjemme, og det er noget Pelle kan få flere timer til at gå med. Indtil nu har det været DUPLO som har været i høj kurs, men han er efterhånden ved at være gammel nok til det almindelige LEGO. Der er noget der hedder Juniors, som skule være lettere at samle, da stykkerne er større, så det er noget der er kommet på ønskeseddelen. Der bliver også snakket rigtig meget om LEGO Ninjago. Det kan lige nu købes med 30% i rabat i BILKA.

4) Til sit akvarium ønsker han sig et skibsvrag, det koster 149 kr. og kan købes hos AKVARIEBUTIKKEN.DK.

5) Maxi Perler fra Hama.

6) En morgenkåbe fra Karmameju i størrelse 5-7 år til 499kr, kan bla. købes hos NATURLGSMUK.DK.

7) Playmobil, kan også købes i BILKA med 30% i rabat lige nu.

8) I år er der også kommet skøjter på ønskeseddelen, og har fundet frem til de der fra CCM i str. 30-33 til 349 k.r, som skulle være ret gode til nybegyndere. Skøjterne kan købes hos SKATERPRO.DK

9) Selv om at man skulle tro at det var moderen der havde skrevet en tandbørste på ønskeseddelen, så er det altså Pelle som rigtig gerne vil have sin egen elektrisketandbørste. Jeg har læst mig frem til at man skal holde sig fra dem med batteri og istedet vælge en der kan oplades. Jeg har fundet frem til to forskellige. Den ene er fra ISSA Mini Summer Skye til 789 kr. og kan købes hos MAGASIN.DK. Og så  er der en fra BAUM til 299kr hos ELGIGANTEN.DK eller hos PUNKT1.DK til 249 kr. og her kan man også købe ekstra børstehoveder til 129 kr.

 

 

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.