PELLE´S VÆRELSE

Skrevet af Permalink 0

Lige siden vi fik renoveret vores lejlighed, har jeg prøvet at få indrettet et hyggeligt værelse til Pelle. Som jeg tidligere har skrevet, så er jeg stoppet med at gå i IKEA og købe hvad vi mangler, for så alligevel at smide det ud når jeg så finder det jeg egentlig helst vil have. Ikke at der er noget i vejen med IKEA, overhovedet!! Men jeg kan godt lide at bruge både genbrug og nyere ting i mit hjem, og det gælder også på Pelles værelse. Men nu er jeg altså komme sådan nogenlunde i mål med værelset, både med nye møbler, hjemmelavede møbler, genbrug og gaver. Så må vi se hvor længe Pelle får lov til at have værelset for sig selv. Planen er nemlig at Aksel og Pelle skal dele værelse, når Aksel ryger ud af soveværelset. Vi har egentlig et lille ekstra værelse, men Pelle syntes også selv at det kunne være sjovt og hyggeligt at dele værelse med Aksel, så det skal ihvertfald prøves på et tidspunkt. Jeg glæder mig selvfølgelig allerede til at skulle indrette;)

 

Noget af det sidste jeg har fået købt, er reolen til venstre. Pelle har ønsket sig noget hvor han kunne stille alt det LEGO de andre ikke må lege med, hehe:) Jeg har simpelthen ikke kunne finde det helt rigtige endnu, så den der er faktisk købt i IKEA. (Ja ja, ved godt at jeg lige prædikede om at jeg ikke gjorde disse køb;)

Noget af det sidste jeg har fået købt, er reolen til venstre. Pelle har ønsket sig noget hvor han kunne stille alt det LEGO de andre ikke må lege med, hehe:) Jeg har simpelthen ikke kunne finde det helt rigtige endnu, så indtil videre blev det lige den der, som faktisk er købt i IKEA. (Ja ja, ved godt at jeg lige prædikede om at jeg ikke gjorde disse køb;)

 

Skabene her, er jeg helt vild glad for. De er en udgået model fra IKEA. Planen var egentlig at jeg ville male lågerne, men det er altså ikke sket endnu, og sker sikkert aldrig.

Skabene her, er jeg helt vild glad for. De er en udgået model fra IKEA. Planen var egentlig at jeg ville male lågerne, men det er altså ikke sket endnu, og sker sikkert aldrig.

 

Det her arrangement med en masse nips er nok mere for min skyld end det er for Pelles:) Men hver ting har en helt særlig betydning. Måske ikke lige lampen, det er en jeg fik tiltusket mig på et job for Vero Moda, da lamper som denne har stået i alle Name It butikkerne. Men Billedet med spøgelserne er et min bedste veninde Signe tegnede til Pelle i fødselsdagsgave året før hun døde. Billedet under er mit ynglings billede af Signe og Pelle. P´et er en dåbsgave fra nogle dejlige folk. Billedet af Pelle selv, er fra hans føste fodboldstævne, hvor han fin sin første medalje, det var en stor dag:) Det blå billede med skibet, som I næsten ikke kan se, er et billede fra hans oldemor, og sparregris-skoen har han selv lavet.

Det her arrangement med en masse nips er nok mere for min skyld end det er for Pelles:) Men hver ting har en helt særlig betydning. Måske ikke lige lampen, det er en jeg fik tiltusket mig på et job for Vero Moda. Lamper som denne har stået i en del Name It butikker. Men billedet med spøgelserne er et min bedste veninde Signe tegnede til Pelle i fødselsdagsgave året før hun døde. Billedet under er mit yndlings billede af Signe og Pelle. P´et er en dåbsgave fra nogle skønne mennesker i familien. Billedet af Pelle selv, er fra hans første fodboldstævne, hvor han fik sin første medalje, det var en stor dag:) Det blå billede med skibet, som I næsten ikke kan se, er et billede fra hans oldemor, og sparregris-skoen har han selv lavet.

 

Pelle har disse to store vinduer på værelset, hvilket jo giver et fantastisk lys, men det er altid lidt svært at få indrettet flot syntes jeg. Men det er da lykkedes nogenlunde.

Pelle har disse to store vinduer på værelset, hvilket jo er skønt og giver et fantastisk lys, men det er altid lidt svært at få indrettet flot syntes jeg. Men det er da lykkedes nogenlunde.

 

Bordet her har vi selv lavet. Eller.... jeg kom på ideen og fik min bror til at lave det:) Jeg kan ret godt lide de her små gør-det-selv projekter, det er desværre bare alt for sjældent at tiden er der til det.

Bordet her har vi selv lavet. Eller…. jeg kom på ideen og fik min bror til at lave det:) Jeg kan ret godt lide de her små gør-det-selv projekter, det er desværre bare alt for sjældent at tiden er der til det.

 

Fine loppefund:)

Fine loppefund og et musikinstrument fra Afrika, som Pelle har fået i gave 🙂

 

Jeg vil lige benytte lejligheden til at fortælle lidt om en forholdsvis ny webshop, som sælger fiiiiine ting til børneværelset. Jeg kende de mennesker der er bag shoppen, jeg jeg har selvfølgelig kend til shoppen i noget tid, og har da også allerede

Jeg vil lige benytte lejligheden til at fortælle lidt om en forholdsvis ny webshop, som sælger fiiiiine ting til børneværelset. Jeg kende de mennesker der står bag shoppen,  og derfor har jeg selvfølgelig kendt til shoppen i noget tid, og har da også allerede købt flere af deres ting:) Blandt andet dette super flotte tøjstativ, som er endt med at stå foran det ene vindue, som du kan se på et af de tidligere billeder.

Shoppen hedder littleroom.dk. Det jeg er vild med ved littleroom.dk, er at designet er enkelt, moderne, hyggeligt og så er priserne ret så overkommelige. De designer selv deres produkter og er i direkte dialog med producenten omkring design og produktudvikling. De har skåret mellemleddet væk og det er derfor at de kan tilbyde den pris produkterne nu engang har.

Legestativet her er også littleroom.dk, og igen så er det ret genialt at designet er så enkelt. For så er det op til en selv hvad man vil hænge på det. Jeg han godt lide farver (som OInok kan se

Aksels aktivitetsstativ er også fra littleroom.dk. Det er ret smart at designet er så enkelt, for så er det op til en selv hvad man vil have til at hænge i det. Jeg kan godt lide noget med lidt farve (som I nok kan se). Filt kurven er iøvrigt også fra littleroom.

 

13236034_10153481804816971_673268330_n

Her er nogle af de ting der bliver solgt på shoppen.

 

Comments are closed.