Piiiisssst…. så er er en stor (lige nu ret lille bitte faktisk) NYHED på bloggen:):):)

Skrevet af Permalink 0

Så sidder jeg endelig hjemme i min sofa igen efter to fantastiske uger med job. Først i Island, turen kan du læse om her, og denne uge i smukke Paris. Jeg vil senere på ugen skrive om de beauty produkter jeg har fået købt i Paris, og om et par fantastiske restauranter I SKAL prøve, hvis I snart skal til Paris.

Men først vil jeg lige fortælle en ting, som vi her hjemme på Pile Allé selvfølgelig er sindsygt glade for. Jeg er nemlig gravid, juhuuuuu:):) Vi skal have en lille bebs slut november. Denne gang har vi faktisk prøvet et godt stykke tid, på at blive gravid. Men det har vist sig at være svære end første gang. Jeg ved godt at rigtig mange bruge mange år og nogle hvor der slet ikke lykkedes, hvilket jeg kun kan forestille mig må være forfærdelig hårdt. Første gang blev jeg gravid med det samme, altså vi snakker om at smide pillen og så ikke engang når at få menstruation, inden jeg var gravid. Så lidt naivt, regnede jeg med at det samme ville ske denne gang. Det gjorde det altså ikke, og jeg har måtte købe mig fattig i diverse æggeløsningstest og graviditetstester,  men nu lykkedes det endelig, juhuuuuu, og vi GLÆDER os helt vild. Jeg er sat til den 22. november, og Pelle er født den 23 november. Det er altså ret vildt, hvad er chancen lige for det!! Det ville altså være lidt ærgligt hvis den lille ny skulle lande den 23., meeeen det kan vi jo ikke rigtig gøre noget ved. Eller jeg har da tænkt mig at gøre mit, til at det sker før tid, så hvis I har nogle fif til at sætte en fødsel igang, tages de imod med kyshånd:)

Det er tydligt at der ikke er blevet til mange mavebøjninger det sidste stykke tid, da jeg allerede ser ret gravid, trods jeg kun er fire måneder henne. Billeder er taget på en restaurant Paris, jeg jeg fortæller jer om senere.

Det er tydeligt at der ikke er blevet til mange mavebøjninger det sidste stykke tid, da jeg allerede ser ret gravid, trods jeg kun er fire måneder henne. Billeder er taget på en restaurant i Paris, som jeg glæder mig til fortæller jer om senere.

 

Her ser I maven meeeeeget tydligt. Første gang jeg ventede Pelle, kunne man stort set ikke se jeg var gravid på dette tidspunkt. Måske jeg bliver gigantos denne gang, scary shit:D

Her ser I maven meeeeeget tydligt. Første gang jeg ventede Pelle, kunne man stort set ikke se jeg var gravid på dette tidspunkt i graviditeten. Måske jeg bliver gigantos denne gang, scary shit:D

 

Her er så vores lille prut. Jeg skal til næste scanning først i juli. Denne gang vil vi gerne vide hvilket køn barnet er. Det vidste vi ikke sidst, men denne gang må jeg vide det. Er simpelthen SÅ spændt.

Her er så vores lille prut. Vi skal til næste scanning først i juli. Denne gang vil vi gerne vide hvilket køn barnet har. Det vidste vi ikke sidst, men denne gang må jeg vide det. Er simpelthen SÅ spændt:):)

 

 

2 Comments
 • Camilla / Camillas Fashionlab
  juni 10, 2015

  Endnu engang STORT tillykke. Det er SÅ dejligt altså <3

  • vivi
   juni 10, 2015

   Taaaaak søde, så kan jeg endelig få shoppet mig fattig i noget af alt det lækre babytøj du har på shoppen;)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.