SÅ ER DET NUUUUUU………

Skrevet af Permalink 3

Wuhuuuu, så fik jeg endelig gang i det hersens bloggeri. Jeg har i laaaang tid (måske et lille års tid), gået med tankerne om at ville starte en blog. Men det er altså først nu at jeg har fået modet og tiden til at få startet ordentligt op. Søde Cecilia Sigurdsson har opsat bloggen til mig, og jeg synes den er blevet så fin og enkel, som jeg ønskede mig at den skulle være. Jeg ved, at jeg kommer til at kime Cille ned med spørgsmål, da jeg stadig ikke er heeelt “kop og kande” med systemet.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang, men er samtidig virkelig også spændt på hvad I synes. Der findes jo så mange fantastiske blogs derude, men det skal jo ikke holde mig tilbage, vel 😉
Jeg har så mange tanker og ideer til hvad denne blog skal indeholde, men skriv endelig til mig, hvis der er noget du gerne vil at jeg skriver om eller lave en film om. Jeg vil også gøre mit bedste for at lave nogle konkurrencer med forskellige lækre ting og sager. Jeg ser så meget fint på min vej, så tænker da, at I også skal have del i det:)

For lige at sætte jer ind i mit liv lige nu, så kan jeg fortælle, at vi de sidste fire-fem måneder har været igang med at renovere vores lejlighed på Frederiksberg. Vi er blevet færdige med de større ting som at rive vægge ned og bygge nye, lavet nyt bad og køkken osv. Så nu mangler der kun de sjove og kreative ting, hvilket I kommer til at se meget mere til her på bloggen. Det er vores første ejerlejlighed, og det føles helt anderledes end “bare” at være lejer. Jeg har i hvert fald ikke tidligere gidet bruge alt for mange penge eller tid på en lejlighed, som ikke var vores egen. Der er så mange ting jeg gerne vil have lavet nu, men Mads bliver ved med at fortælle mig, at man jo ikke kan få ALT lige på en gang, og det ved jeg jo godt er rigtigt. Pengekassen er iøvrigt også i bund efter sådan et køb og omgang renovering:) Jeg synes iøvrigt også at de hjem hvor man kan se at der er blevet samlet sammen gennem flere år og oplevelser, er de mest varme og interessante hjem.
Ellers så kører det bare derud af, Pelle hygger sig i sin fantastiske børnehave og Mads nørder den på sit job, mens jeg kører land og rige rundt og gør de smukke modeller endnu smukkere. Det skal lige siges at jeg har verdens dejligste kæreste (og nu tror i helt sikkert at vi er gift, men nej, det er vi ikke, ikke engang efter 8 år som kærester OG en søn på 4 år), også selv om han ikke har været på knæ endnu. Jeg ville ikke kunne have det job jeg har, hvis det ikke var for ham. Mit job er meget ustruktureret, og vi bliver tit nød til at lave om i vores planer pga af jeg pludselig har fået et job. Jeg ved sjældent i god tid hvornår og hvor jeg skal arbejde. Jeg har også ret mange rejsedage om året, hvor Mads så står alene med alt der hjemme. Det sker sjældent at han brokker sig, hvilket jeg syns er ret imponerende. Mine veninder spørg tit til hvordan vi får kabalen til at gå op, og jeg ved det ærligtalt ikke, men en ting er sikker, den ville ikke kunne gå op uden ham.

xx Fifi

10 Comments
 • Mette Rhod
  marts 6, 2015

  Hej søde Vivi.
  Endelig kan vi følge med I dit/jeres liv selvom I bor laaannngggttt væk fra os

  • vivi
   marts 6, 2015

   Fedt du gider følge med Kusine:)

 • Pamz
  marts 6, 2015

  Tillykke med det Fifi (godt navn) Det ser flot ud, glæder vi os til at følge. Bag enhver kvinde er en mand, til at gøre alt det praktiske.. Mads er en god hausfrau, og så er han endda en flot fyr. God vind med projektet.
  Jeg vil i øvrigt gerne høre hvordan man gør fehår mere fyldigt uden at det bliver tørt og kedeligt!!!

  • vivi
   marts 6, 2015

   Hehe Pamz, nu hvor du ikke har mig til at lave lækkert grønt hår, ser det altså lidt sort ud for dig;) Ej, du skal finde en god saltvands spray, som ikke giver et alt for tørt look. Jeg kan anbefale O&M Atonic thickening Spritz, den er sindsyg god!! Du finder den her http://www.beautycos.dk/o-m-atonic-thickening-spritz-250ml.html
   Ses snart flotte fyr;)

 • Daga
  marts 6, 2015

  Sådan Vivi

 • Vibs/Dobbeltlykke
  marts 6, 2015

  Kære Vivs
  Velkommen i blog-land, jeg er sikker på der vil være mange derude, som ønsker at følge med i dit lille univers – jeg bliver i hvert fald fast læser. Faktisk lidt underligt at se dit liv online, nu hvor jeg er vant til dig i real life?! Nåh men anyways, tillykke med bloggen, den er så fin.
  Knus Vibs

  • vivi
   marts 6, 2015

   Tak Tak søde du, håber da der er et par stykker som tænker det kunne være spændende at følge lidt med. Men ellers har jeg jo dig og min mor idet mindste, thi 😉

 • Søren Carlsen
  marts 6, 2015

  fedt Vivi. Ser godt ud, du har gang i noget der…Knus til jer alle 3

  • vivi
   marts 6, 2015

   Tak Søren, syn’s også det er blevet ret fint, meget simpel ihvertfald. Knus til jer også

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.