Så har jeg skisme fået mit første kosmetiske indgreb!!!

Skrevet af Permalink 0

Jeg ved godt jeg ikke ligner Liv Tyler ( som i mine øjne er verdens smukkeste kvinde) eller Jennifer Lopez. Men generelt set er jeg okay tilfreds, eller jeg har ihvertfald med alderen accepteret min krop og mit udseende. Men når jeg sidder og kigger i magasiner eller på instagram og se smukke mennesker, kan jeg da sagtens blive VILD misundelig, og tænke “hvorfor ser jeg ikke sådan ud!!!”   Så som de fleste kvinder kan jeg da sagtens finde en del ting jeg gerne ville sad anderledes, eller så anderledes ud. Noget af det jeg altid har været træt af er mine tænder, jeg gad SÅ godt have rendt rundt med togskinner som 14 årig og fået det rettet. Men eftersom det kun er kosmetisk blev det aldrig gjort i sin tid. Mine forældre syntes heller ikke det var nødvendigt. De sagde altid “det er jo dig Vivi, det passer til dig”. Hvilket jo er nemt for dem at sige:) Noget andet der også virkelig har irriteret mig de sidste par år er mine øjenlåg. Jeg har altid haft nogle øjenlåg der hænger en smule, men syntes selv det er blevet værre  og værre, især efter jeg er blevet mor, og selvfølgelig har alderen også noget at sige. Min kosmetolog Heidi har fortalt mig om en behandling hos hende hvor man kan reducere linierne omkring øjet. Syntes bestemt det er et forsøg værd. Det er jo ikke et kirurgisk indgreb, så ved godt der ikke bliver en kæmpe forskel, men bliver det bare en lille smule bedre er det jo også fint. Så for kort tid siden var jeg  igen på besøg hos Naturlig Smuk og fik min første “eye-lift”, se med her…… 

 

 

 

 

Måske det kun er mig selv der kan se det, men syntes altså allerede man kan se en lille bitte forskel:)

Måske det kun er mig selv der kan se det, men syntes altså allerede man kan se en lille bitte forskel:)

 

især på disse billeder, kan jeg selv se en forskel. Glæder mig til at få en behandling mere:)

især på disse billeder, kan jeg selv se en forskel. Glæder mig til at få en behandling mere:)

 

Her er den eye serum som jeg skal bruge hverdag. Du kan finde den

Her er den eye serum som jeg skal bruge hverdag.

Du kan finde den HER

Jeg kom også hjem med disse lækre produkter fra mærket SMUK.

Jeg kom også hjem med disse lækre produkter fra mærket SMUK.

 

SMUK er en ny dansk håndlavet hudplejeserie lavet på Bali. Produkterne er 1OO% naturlige produkter som er baseret på skønne ingredienser fra den tropiske, frugtbare og økologiske natur på Bali. Serien er lille og overskuelig hvilket jeg godt kan lide. Nogle gange er der simpelthen så mange forskellige cremer i en serie at det ender med at jeg ikke får brugt halvdelen.

SMUK, Vitamin Booster Serum har jeg fortalt jer om før. Jeg har brugt den i et halvt års tid nu, og er blevet total afhængig af den. Den er simpelthen vild lækker. Jeg bruger den hver morgen under min ansigtscreme.  

SMUK, Cooling Lip Balm har jeg også brugt et stykke tid nu, og den er også rigtig lækker. Der er et strejf af pebermynte i hvilket føles dejlig kølende og stimulerende på læberne.

SMUK, Body Butter, er jeg lige begyndt at bruge, og den er som navnet antyder en “fed” creme til kroppen. Jeg syntes den er super lækker og er helt vild med duften af ingefær og mandarin som er let og forfriskende.  Den er iøvrigt også let at smørre ud og trænger hurtig ind i huden selvom det er en “fed” creme.

SMUK, Hand Cream ved jeg bliver nyttig især når vi kommer lidt længere hen på efteråret og vinteren, da mine hænder ofte bliver virkelig tørre. Heidi fortalte at jeg også kunne bruge den til mine fødder, så det skal også prøves.

SMUK,  Sea Salt, har jeg ikke fået prøvet endnu, så kan ikke sige så meget om den endnu. Historien bag saltet er ret fantastisk så den får I altså lige her :

“Smag til din mad eller styrke dit immunforsvar samt detoxe din krop.

Uraffineret økologisk Sea Salt er ren havsalt fra Balis uberørte, stadig robuste østkyst. Langs disse rolige hvide sandstrande kanaliseres havvand gennem et utal af havgræs i kanalsystemer lavet af træstammer til fordampning.

Sol og vind fordampe havvandet og efterlader mineralrigt havsalt. Havsaltet bliver vendt og drejet med håndkraft indtil havsaltet har fået sin krystalform.

Saltkrystallerne bliver derefter samlet i hånden med træværktøj og soltørret en sidste gang. Denne naturlige, gamle høstmetode bevarer mineraler og vitalitet af denne organiske skat.

Uraffineret økologisk havsalt indeholder 84 elementer. Disse elementer er identiske med dem, som vores krop er bygget op af. Almindelig bordsalt består af 2 elementer (Natrium og klor).

Kan anvendes i madlavning eller i et karbad til at styrke immunsystemet og afgifte kroppen.

Kan også bruges til en god body scrub i badet.

Indånder man dampe (10 % i vand), kan det bl.a. afhjælpe på astma, bronkitis og øreinfektioner.”

Teksten er fra Naturlig Smuk´s hjemmeside.

 

 

 

0 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.