IBIZA, CHANGE KAMPAGNE, LUKSUS, GLEMT KUFFERT OG BACKSTAGE VIDEO.

Skrevet af Permalink 1

I Oktober sidste år, var jeg så heldig, at være med på Ibiza med de skønneste mennesker, da der skulle skydes kampagne billeder til Change summer 2015. Jeg æææææælsker at arbejde med Change, de er simpelthen så søde og behagelige at arbejde med, så en lille uge i deres selskab  samt fotograf Henrik Adamsen var fantastisk. Jeg havde aldrig været på Ibiza før, og havde en forstilling om, at det var den vildeste party ø, lige som sangen “ we’re going to Ibiza, dadadadaaaaaaaa, back to the island ” den med Vengaboys i ved;)

 

Nå…..men Ibiza var altså meget mere end fest og ballade. Det var sindsyg smukt, og folk var SÅ venlige, syn´s også at der var en helt særlig ro over øen, som var vild skøn. Vi skulle bo i den vildeste luksus villa i det nord-vestlige Ibiza, højt højt oppe. Villaen havde syv værelser, alle med havudsigt, og så var der en kæmpe infinity pool, OMG!!!. Grunden til at vi boede så vildt et sted, var at vi skulle bruge det som location, men shit det var fedt.

IMG_3607Rimelig lex udsigt under frokosten;)

IMG_3835        Henrik Adamsen viser lige Mathilde Gøhler hvordan det skal gøres:D 

IMG_3734             Vi havde også smukke Nelleke med.

IMG_3769                Min udsigt i pauserne:D

IMG_3667                    Og vi havde den smukkeste sunset om aftenen.

IMG_3719      Vi besøgte også stranden Benirras, som var lige så smuk en location som villaen.

IMG_3765Her er det søde, sjove og smukke Lucia som får lidt på læberne.

Når jeg rejser som makeup artist, pakker jeg mine ting meget praktisk hjemmefra. For hvis nu at min kuffert ikke skulle komme frem, er det vigtigt, at jeg har det mest nødvendige i min håndbagage. Jeg kan selvfølgelig ikke have væsker med, men jeg kan godt pakke, så jeg kan klare de fleste looks. Men lige præcis denne gang, fik jeg ikke gjort det! Da vi ankom til Ibiza, manglede der selvfølgelig en kuffert….. MIIIIIIN!!!! Nøj, hvor var jeg sur, mest på mig selv, for jeg vidste jo, at det kunne ske, og det gjorde det selvfølgelig lige denne gang. Den føste dag vi havde på Ibiza, skulle vi have brugt på at køre rundt, og kigge lidt på forskellige locations, men istedet blev det meste af dagen brugt på, at køre mig rundt, så jeg kunne få købt en masse makeup og hårprodukter. Det var jo så irriterende, både fordi jeg skule ud og bruge mange penge, på makeup jeg i forvejen havde, men også at jeg skulle til, at bruge noget makeup jeg slet ikke kendte til. Jeg er slem til, at bruge de samme produkter i laaaaaang tid, når først jeg bliver glad for noget. Men jeg fandt faktisk nogle rigtig lækre produkter, og noge af dem er blevet til nogle af mine favoritter.

Så den første aften blev brugt på værelset, hvor jeg fik afprøvet alle produkterne. Jeg sendte løbende billeder til Henrik (fotografen) så han kunne se mine skills med de nye produkter ;p

10721082_10152338762301971_1420927840_nEr jeg ikke fin:)

Jeg kan desværre ikke vise jer de færdige kampagne billeder fra Ibiza endnu, da ikke alle er kommet ud endnu. Men jeg smider dem ind, når jeg får lov. Men du kan istedet se en flot backstage video fra vores tur med søde og fantastisk smukke Mathilde Gøhler.

Her under kan du læse lidt om de produkter jeg købte på Ibiza.

Jeg blev især glad for Ellis Faas foundation pen. Den  havde en supper lækker konsistens, og var nem at fordele på huden, og gav en glat og ens overflade. Du kan finde den HER.

Jeg købte også LAURA MERCIER caviar stick eye colour, i farverne Rose Gold og Cocoa chocolate. De er en creme øjenskygge, og er let at fordele med din finger eller en pensel. Dem er jeg blevet super glade for, og bruger dem stadig rigtig meget. Du finder dem HER.

Jeg købte også en blush stick i farven bronze glow fra LAURA MERCIER, den er virkelig også lækker. Find den hos http://www.lauramercier.com/makeup/cheeks/blush/ . Jeg har googlet løs for at finde en forhandler i Danmark, og tror man kan finde LAURA MERCIER hos Helle Thorup, som ligger i Århus og København, du finder adressen HER. Jeg købte også en mascara fra samme mærke, men den vil jeg ikke anbefale. Jeg er rigtig glad for L´Oréal´s mascaraer, og de er også billige.

L´Oréals Lumi Magique Primer er fantastisk, og jeg kendte den i forvejen. Så var virkelig glad for at jeg fandt den. Det er et produkt der giver din hud en fantastisk glød. Man skal dog være forsigtig med den, så man ikke kommer til at ligne en diskokugle. Kom derfor kun en enkelt dråbe i din ansigtscream, og fordel din cream som du plejer. Du kan også bruge den som den er, som highlighter på kindbenene, næseryggen, øjenkrogen, amorbuen øverst på din læbe og lige under brynet.

Den lyse neglelak er også fra L´Oréal. Jeg er ret vild med L´Oréals neglelak. De er lette at komme på, da deres pensel er fantastisk og har en perfekt størrelse.

Den gode gamle hårlak Elnett, fandt jeg også. Det er altså bare den bedste lak, som jo desværre har en knap så lækker lugt, og en konsistens som sætter sig i los lungers, host host. Men men, det er jo den bedste, så der er ingen vej udenom. Det jeg er vild med ved den, er at man kan rede i håret efter lakken er kommet i. Den giver heller ikke de der hvide flager i håret, som ligner, at man har max skæl udbrud.

Et andet fantastisk hårprodukt som jeg fandt, og ikke kendte til, var O&M Atonic thickening Spritz, det er den bedste thickening spray, jeg har prøvet, virkelig! Til det længere hår, hvor man gerne bare vil have lidt mere fylde, og salvvands look er den perfekt. Den tynger ikke håret, og gør heller ikke håret mat, som mange andre saltvandsprays gør. Den indeholder heller ingen parabener eller sulfater og er varmebeskyttende. Du finder den Her.

Til læberne købte jeg min favorit lip balm, nemlig Smith´s Rosebud salve på tube. Den kan gøre underværker for din hud, læber og negle. Du kan bla finde den hos Matas, hvis ikke på tube så i en lille metal bøtte.

IMG_3774

4 Comments
 • Rebecca
  marts 25, 2015

  Hej Vivi. Tusinde tak for en god blog! Jeg undrede om du ikke kunne vise hvordan du har lavet det smukke hår på Mathilde? 🙂 Jeg gad nemlig godt selv at kunne lave så smukke krøller! 🙂

  • vivi
   marts 25, 2015

   Hej Rebecca. Er rigtig glad for at du kan lide bloggen:) Jeg vil være ærlig og sige, at det hår er rigtig svær, at lave selv. Men jeg kan sagtens lave en video, hvor jeg kan vise noget ligende, som man selv kan lave flotte krøller. Ved ikke lige hvornår det kommer op. Men der skal nok komme noget i stil med det Mathilde har.

 • Karina Christensen
  marts 26, 2015

  Hejsa.. Jeg vil bare lige kommentere på Laura Mercier. Jeg arbejder hos Helle Thorup i Aarhus og vi har fuldt sortiment af Laura Marcier, og vi ELSKER det. Man kan enten købe det i butikken (inden længe også på vores webshop http://www.hellethorup.dk) ellers sender vi gerne produkter.

  Bedste hilsner,

  Karina

  • vivi
   marts 26, 2015

   Hej Karina, kan godt forstå at I elsker det, de produkter jeg har prøvet har ihvertfald været lækre. Det er da super fedt, at vi snart kan købe produkterne online, tak for information:)

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.