Video med guide til flotte krøller – Undgå hårvaske hverdag – Fire forskellige hverdags frisure.

Skrevet af Permalink 0

Det at vaske hår hver dag er ikke godt for dit hår, det har du måske hørt før, men det er trods alt rigtig. Derfor har jeg lavet en lille guide til hvordan du undgår at vaske håret hverdag, samt ideer til hverdags frisure og hvilke produkter jeg bruger. Jeg har i fire dage taget billeder af forskellige lette hverdags frisure, som du måske kan bruge til inspiration. Jeg har på et tidspunkt læst at den Danske Top Model Helena Christensen kun vasker sit hår en gang i måneden, det er sgu ret vildt. Så længe har jeg dog ikke prøvet at gå uden at vaske mit hår, hihi:). Ofte vasker jeg mit hår hver 4. dag, nogle mange kan der også gå en uge imellem, men det kommer lidt an på hvor meget jeg har trænet osv.

DAG 1

Idag er dagen hvor jeg vasker mit hår. Siden jeg blev gravid med Pelle, har jeg tænkt en del mere over hvad jeg kommer på min krop, og det gælder selvfølgelig også min shampoo. Jeg er ikke hys hvad angår økologi, men der bliver tænkt over det, og vælger tit produkter uden parfume og parabener. Jeg kan godt lide at veksle lidt mellem min shampoo, og prøve lidt forskelligt. Min frisør Ofia har anbefalet mig African Shea Butter Shampoo samt Light – Weight Deep Conditioner fra PHILIP B. Produkterne er ikke øko, men er ikke proppet med parfume. Efter jeg har vasket mit hår, føntørre jeg det og lavet ofte lidt fald i håret med min ynglings ghd Classic Wave Wand, som så giver et flot struktur til håret, og det holder faktisk indtil næste hårvask. Altså krøltegningen bliver selvfølgelig mindre og mindre, men der er stadig lidt fald i håret de sidste dage, hvilket jeg godt kan lide. Jeg har lavet en video hvor du kan se hvor let det egentlig er at lave et flot fald i håret, se med her……

 

 

12067964_10153049994116971_388724655_n

 

Som du ser i videoen bruger jeg den første dag, ghd – Curl Hold Spray, ghd – Straight and Tame Cream,  ghd – Smooth and Finish Serum, og ghd – Oval Dressing Brush.

 

Her har vi så min ynglings:)

Her har vi så min ynglings, som jeg brugte i videoen til at lave  de fine krøller med:)

 

Du finder ghd Classic Wave Wand HER, den koster 1399 kr, hvilket måske virker som en del penge, men den er virkelig alle pengene værd. Der findes også en ghd Creative Curl Wand, som også er helt fantastisk. Så hvis du har et fint hår, er det den du skal vælge. Den givet en større krøltegning, hvilket er godt til et fint skandinavisk-hår, hvor krøllet ikke holder så godt. Mit hår derimod tager let imod krøl, og bruger jeg ghd Creative Curl Wand, vil jeg får et ret stort og krøllet hår, hvilket også er flot, men måske ikke så hverdags agtig;)

 

Fiiiiiine krøller;)

Fiiiiiine krøller;)

 

 

DAG 2

Dag 2 gør jeg ikke noget ved mit hår, jeg børster det ikke og kommer ingen produkter i. Hvis du føler at det er blevet lidt “frizzet” kan du kommen en lille bitte smule serum i for at samle håret. Er du en af dem der vasker håret hverdag, og nu gerne vil prøve at undgår at vaske det så tit, så kan du på 2. dagen komme en tør-shampoo på rødderne.

 

som du kan se er der stadig et flot fald i håret. Personligt kan jeg bedst lide mit hår her på dag 2.

Som du kan se er der stadig et flot fald i håret. Personligt kan jeg bedst lide mit hår her på dag 2.

 

DAG 3

Alt afhængig af hvor aktiv jeg har været, svinger det lidt om det er nødvendig for mig med tør-shampoo her på 3. dagen. Men som regel kommer jeg en tørs-hampoo i, både fordi den tager fedtet i hovedbunden men også fordi det givet et flot volume til håret. Igen kan du komme en smule serum i spidserne.

 

Her er mine tre favorit tør-shampooer

Her er mine tre favoritter.

 

Jeg har tre forskellige tørshampooer som jeg elsker. Oribe – Dry Texturizing Spray, som koster 295 kr. Prisen er måske en smule pebret, men den er virkelig fantastisk og jeg bruger den både på job og privat. Batiste – Original Dry Shampoo er også vild god og meget populær blandt hårstylister i udlandet. Batiste har også tørshampoo til forskellge hårfarver, hvilket er ret smart da tørshampoo godt kan give et lidt hvidt-puddret skær i håret, hvis man altså ikke holder tørshampooen langt nok væk, når man sprayer den i. Den koster 75 kr, hvilket er ret billigt, og kan se at du lige nu kan få den til 29 kr på nicehair.dk. Klorane tørshampoo er den jeg selv bruger mest lige for tiden. Det er den af de tre som er den “sundeste”, da den er baseret på plante-ekstrakter og planterne dyrkes langt fra forurenende omgivelser uden anvendelse af sprøjtemidler og kunstgødning. Prisen er 109 kr.

 

På 3. dagen sætter jeg det forreste hår op i en knold. Og seeeeee lige hvor fint et fald der stadig er i håret;)

 

DAG 4

Hvis du ikke er vant til at der går så mange dage mellem en hårvask, er du måske kommet der til hvor du syntes dit hår er en smule “snasket”. Det er dog en følelse du har, og ikke et egentligt behov. Så her på 4. dagen bruger jeg igen en tørshampoo i rødderne som lige opfrisker hår og hovedbund.

 

IMG_3264

Her på 4. dagen kan håret sættes op i en knold på hovedet. Hvis du syntes det er svært at lave den der “tilfældige-knold”, kan du lave en høj hestehale og derefter binde knuder i håret og sætte enderne fast men en hårnål.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 Comments
 • Maja Boesen
  oktober 6, 2015

  Hvad med os med naturlige krøller … Der på dag to ligner en høstak.
  Hvad er bedst til at friske op med ??

  • vivi
   oktober 6, 2015

   Et naturlig-krøllet hår vil desværre altid frizze mere. Men jeg vil anbefale de to produkter jeg kommer i håret i videoen. Straight and Tame Cream og Smooth and Finish Serum fra ghd;)

 • Sissel
  januar 26, 2016

  Dét er pænt! Og smart. Har lige klikket krøllejernet hjem, glæder mig til at prøve. Muligvis et dumt spørgsmål, men hvad gør du af håret om natten. Kan du godt bare sove på det, eller sætter du det op på en måde?

  • vivi
   januar 26, 2016

   Hej Sissel, dejligt at du kan bruge guiden😊 Jeg gør ikke noget ved håret om natten. God fornøjelse med krøllejernet😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.