WEEKENDHYGGE – SNE – MORS BRUDEKJOLE & MEXI FEST

Skrevet af Permalink 0

Så er vi vendt hjem til København igen efter en weekend i det jyske. Mads havde et par møder i Århus torsdag og fredag, hvilket var en perfekt mulighed for at vi alle kunne tage med og hygge lidt med familien.

Vi var så heldige at der kom en del sne i weekenden, så der er blevet brugt meget tid udenfor med kælk, snemænd og sneengle. Jeg elsker vinter, det er super smukt og så er der bare et eller andet hyggeligt over det med varme sokker og striktrøjer.

Nu hvor vi ikke selv har sådan en have, er det altså skønt at komme hjem til de gamle, hvor Pelle nyder at have mere plads at lege på.

Nu hvor vi ikke selv har sådan en have, er det altså skønt at komme hjem til de gamle, hvor Pelle nyder at have mere plads at lege på.

 

Pelle forsøger at trække mig på kælken. Det kræver altså mange kræfter, så Pelle giver den gas, hehhe:)

Pelle forsøger at trække mig på kælken. Det kræver altså mange kræfter 🙂 🙂

 

Når man går rundt i sneen i sin barndomsby, bringer det mange gode minder frem. Her er jeg på den gamle station på vej ud i #Alperne", som er et fantastisk sted at kælke. Eller det er ikke helt så fantastisk længere, da der er bygget mange huse på grunden, men Pelle hyggede sig nu alligevel:)

Når man går rundt i sneen i sin barndomsby, bringer det mange gode minder frem. Her er jeg på den gamle station på vej ud i “Alperne”, som er et fantastisk sted at kælke. Eller det er ikke helt så fantastisk længere, da der er bygget mange huse på grunden, men Pelle hyggede sig nu alligevel:)

 

Pelle så et "is-sværd" (som han kalden det) for første gang, de var ret seje;)

Pelle så et “is-sværd” (som han kaldte det) for første gang, de var ret seje;)

 

Hygge med bedstefar :)

Hygge med bedstefar 🙂

 

Min mor fandt også hendes brudkjole frem, hun mener at jeg måske kan bruge den næste år når jeg skal giftes, hehe. Kjolen er slet ikke min stil, så det gør jeg nok ikke. Men overvejer om jeg kan bruge blonden til et eller andet.... Det skal lige siges at min mor var utrolig smuk i kjolen på hendes bryllupsdag:)

Min mor fandt også hendes brudekjole frem, hun mener at jeg måske kan bruge den næste år når jeg skal giftes, hehe. Kjolen er nok ikke helt min stil (som i overhovedet ikke, men hvordan siger man det til sin mor, hehe), så jeg kommer nok ikke i den . Men overvejer om jeg kan bruge blonden til et eller andet…. Det skal lige siges at min mor var utrolig smuk i kjolen på hendes bryllupsdag:)

 

Aksel trives også med kulden. Og er en sund og glad dreng på nu 60 cm og 5740 g.

Aksel trives også med kulden. Og er en sund og glad dreng på nu 60 cm og 5740 g.

 

For snart to uger siden skulle Pelle holde fødselsdag for børnehaven. Jeg tænkte at jeg ville gøre lidt ekstra ud af festen, da jeg jo bare går hjemme og har masser af tid;) Pelle og jeg havde snakket om enten at køre mexicaner eller Ninja Turtles tema, det endte med Mexi.

for små to uger siden havde vi børnehaven hjemme til fødselsdag. Og nu hvor jeg går hjemme, har jeg tid til at gøre lidt ekstra ud af det. Så vi lavede et Mexi - tema, hvilket var et hit!!

Så er vi klar til fest.

 

Se lige hvor fine de var:) Børnene syntes Pelle og Mads var super seje. Jeg er især vild med Pelles outfit, elsker hans skæg, hehe:)

Se lige hvor fine de var:) Børnene syntes Pelle og Mads var super seje. Jeg er især vild med Pelles outfit, elsker hans skæg, hehe:)

 

Fik lavet de her kaktus balloner aftenen inden, syntes faktisk de blev rigtig fine, og er meget lette at lave.

Fik lavet de her kaktus balloner aftenen inden, syntes faktisk de blev rigtig fine, og er meget lette at lave.

 

Vi havde lavet chili con carne til ungerne, dog uden så meget chile. Grøntsagsstave og tortillia chips og guacamole. Til dessert havde jeg lavet en kaktur-kagemand ud af vandbakkelse. Jeg syntes vandbakkelse smager sindsyg godt, og så kan man nemt forme kagen til det man nu har lyst til.

Vi havde lavet chili con carne til ungerne, dog uden så meget chili. Grøntsagsstave, tortillia chips med guacamole. Til dessert havde jeg lavet en kaktus-kagemand ud af vandbakkelse. Jeg syntes vandbakkelse smager sindsyg godt, og så kan man nemt forme kagen til det man nu har lyst til.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.