WIIIIIIII……… SÅ FIK JEG ENDELIG STARTET PÅ BABY-SHOPPING!!!

Skrevet af Permalink 0

Jeg havde min sidste arbejdsdag igår inden jeg går på barsel, så det skal selvfølgelig fejres med en omgang shopping:) Igår fandt jeg en Leander vugge på DBA til 500 kr, som jeg så allerede har købt og fået hentet. Den skal nu bare lige have en omgang i vaskemaskinen, så er den lige så fin som en ny. Jeg skal også have hentet et puslebord jeg fandt på Reshopper (Reshopper er en genial app med brugt børneudstyr). Puslebordet er fra Baby Dan som skal hænge på væggen, og ny pris er omkring 1600 kr. Det par som solgte puslebordet, havde bestilt et nyt som skulle sendes til dem. Da det kom frem var der så gået hul på kassen, og der var lavet lidt ridser på det ene hjørne, de fik selvfølgelig tilsendt et ny, og stod nu med et ekstra som de gerne ville af med. Jeg var så heldig at se deres annonce lige efter de havde lagt det op, så jeg købte sgu et helt nyt puslebord, dog med lidt ridser til 300 kr!!!! Ææææælsker når man kan være så heldig, for det er dælme et godt køb det der Fifi;)

Udover puslebord og vugge har jeg idag været forbi en af mine absolut favorit butikker til små børn ANIEL på Frederiksberg Alle, som sælger de lækreste ting. Hvis du ikke har været der og er vild med god kvalitet, uld, strik og øko, så skyld dig forbi og kig. Det skal siges at priserne er i den dyre ende, men de ting jeg har købt til Pelle i sin tid, kan sagtens bruges igen, så kvaliteten er også i top.

Der er altså ikke noget mere nuttet end babytøj:D

Der er altså ikke noget mere nuttet end babytøj:D

 

Planen med Leander vuggen er at den skal hænge i loftet, så derfor vil vi gerne have en krog både i stuen og i soveværelset, så vi bare kan flytte vuggen rundt efter hvor vi befinder os i lejligheden. Der fulgte en krog med til vuggen, men manglede en ekstra. Jeg fik googlet mig frem til ENGBY barnevogne  på Enghavevej som havde sådan en. Det viste sig at være en KÆMPE butik med ALT man kan komme i tanke om til bebser. Personalet var super hjælpsome og venlige, hvilket også gjorde at jeg kom til at købe en aaaaaalt for dyr dyne. Jeg har altså en svaghed overfor god service, hvis de mennesker som står over for mig virker til at have styr på deres shit og oveni også er venlige, ja så kan  de sælge mig stort set alt, især når Mads ikke er med;)

 

12179609_10153075204486971_168497232_n

Baby Dan “Gold de luxe dyne – super lækker let og luftig kvalitetsdyne med fyld af 90% nye gåsedun” OG Og Og velegnet til allergikere!! Hva siger I så – hvem vil ikke gerne puttes i sådan en sag 😀 😀 Købte også et lækkert sengesæt fra VIVATEX hos ANIEL.

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.